MONTAŽNE KUĆICE ZA BLAGDANSKU PRODAJU NA ULAZIMA U GROBLJA

Objavljeno: 13. 10. 2016.


PODIJELI:

univerzalmonkuc

Uoči Sisveta Univerzal ponudio trgovcima primjerenija rješenja za prodaju cvijeća i svijeća

ĐAKOVO – Osim što će sva đakovačka groblja za Sisvete, zahvaljujući značajnim investicijama u proteklih godinu dana, biti najuređenija dosad, Univerzal će neposredno pred sam blagdan na kolnome ulazu u Gradsko groblje iz Ulice biskupa Mandića postaviti svoju kućicu za prodaju cvijeća, lampiona i svijeća.

univerzalmonkucice– Bit će to još jedna novost. Montažnu drvenu kućicu, kakve Đakovčani pamte s klizališta, bazena ili Đakovo Expa u Piškorevcima, odlučili smo smjestiti na drugom ulazu na groblje, kako bismo sugrađanima koji dolaze obići počivališta svojih najbližih pružili izravnu uslugu. Na kućici će se moći kupiti bilo što iz našeg prodajnog asortimana prikladno za ovaj veliki blagdan; od prirodnog aranžiranog cvijeća do umjetnih aranžmana, lončanica, raznih vrsta lampiona, svijeća i rezanog cvijeća, sve po prihvatljivim cijenama i uz obavezan fiskalni račun, najavljuje Univerzalov direktor Mile Kaselj. U gradskom se komunalcu na ovaj način žele odmaknuti od dosadašnje, kako tvrde, neugledne prodaje, kakvu pokraj groblja drže neprimjerenom. Groblja su, kaže Kaselj, prije svega mjesta posebnog pijeteta prema nama dragim ljudima i generacijama koje su nas zadužile za sadašnjost i budućnost.

Drvene kućice Univerzal nudi i za iznajmljivanje zainteresiranim poslovnim subjektima i partnerima, sa svrhom postavljanja i prigodne prodaje na ulazima u prigradska groblja. Cijena najma, za razdoblje koje se dogovora u Upravi tvrtke u Nazorovoj 68, iznosi 1.000 kuna, a uključuje dovoz, montažu i zakup prostora, ali i demontiranje kućice. – Ovu ponudu eventualnim prodavačima nipošto ne smatramo komercijalizacijom blagdana Svih svetih, već naprotiv; neizbježnu prodaju blagdanskoga programa cvijeća i svijeća želimo smjestiti u puno primjerenije prostorne, estetske i kulturne okvire, posebno nakon što uredili sva naša groblja, naglašava Kaselj.

 

 

 

.