MOST 2017.: Želimo potpunu transparentnost funkcioniranja gradskih službi i poduzeća kao preduvjet bilo kakvih promjena

Objavljeno: 16. 03. 2021.


PODIJELI:

Malo manje od dva mjeseca prije izbora, nećemo o anketama, nego ćemo oživjeti obećanja prošlih izbora.

Kroz nekoliko objava vidjet ćemo kakva je tada bila “utakmica” i tko su bili najžešći borci, ali i usporediti što je učinjeno nakon što se tinta osušila na IZBORNOM PROGRAMU. 

Da vidimo tko je ostao na liniji programa i  borio se za obećano narodu, a tko je “NAROD PREVEO ŽEDAN PREKO VODE”.

 

Nakon što je Marina Mandarića i Zorana Vinkovića čekao drugi krug, oglasili su se iz MOST-a, prije svega sigurno zadovoljni rezultatima za Gradsko vijeće.

NEĆEMO “PETLJATI” U NJIHOV DUEL

“Smatramo da je davanje podrške nekome od njih na neki način „petljanje“ u njihov duel te da se na taj način svjetla reflektora lokalne javnosti bespotrebno usmjeravaju negdje drugdje.”

ŽELIMO POTPUNU TRANSPARENTNOST GRADSKIH SLUŽBI I PODUZEĆA

“MOST NL s partnerima iz Građanske inicijative „Oživimo Đakovo“ okupili su se i nastupili u izbornoj utakmici ne samo jer želimo Đakovu bolje. Mi prvenstveno želimo doprinjeti promjeni cjelokupne paradigme u upravljanju Gradom. Deviza „ovo je moje, ovo tvoje“, gdje se poput predatora pojedinci i interesne skupine ponekad otimaju za upravljanje imovinom građana Grada Đakova, potpuno nam je neprihvatljiva. Mi želimo potpunu transparentnost funkcioniranja gradskih službi i poduzeća kao preduvjet bilo kakvih promjena.”

PROJEKTI “GRADSKE RIZNICE”, “DNEVNA BOLNICA ĐAKOVO”, “CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO”

“Mi želimo djelovati kroz projektnu suradnju i dogovore. Projekti „Gradske riznice“, inicijative za „Dnevnu bolnicu ĐAKOVO“, pokretanje pravog „Centra za poduzetništvo“ te ostale naše zamisli temelj su razgovora i jedini preduvjet dogovora. Jednako tako, temelj razgovora mogu biti zamisli i ideje političke konkurencije. O kojoj političkoj opciji je riječ potpuno je nevažno. Prava ideja, realno izvediva, sa jasnim hodogramom – upravo to je prava stvar potrebna Đakovu.
Na takvim principima vidimo svoje daljnje aktivnosti kroz Gradsko vijeće.” (Foto: MOST Đakovo)

(Objavljeno: 31 svibnja, 2017.)