MOST zahvalio sugrađanima

Objavljeno: 24. 05. 2017.


PODIJELI:
Dobitnik lokalnih izbora u Đakovu sigurno je MOST Đakovo. S osvojena dva mandata u Gradskom vijeću MOST je postao treća politička snaga u Gradu, a mi da dodamo kako je MOST po broju glasova i u Širokom Polju zauzeo visoko treće mjesto. Prenosimo njihovu zahvalu biračima: 

Drage sugrađanke i sugrađani, zahvaljujemo se svima koji su na nedjeljnim lokalnim izborima odabrali našu kandidacijsku listu i našeg kandidata! Čak dva osvojena mandata u Gradskom vijeću smatramo uistinu velikim uspjehom koji nas obvezuje i nadasve motivira. Uspjeh je tim veći jer MOST Đakovo prema dobivenom povjerenju od strane Vas, postaje treća politička snaga u Gradu. Za našu ekipu, koju smo predstavili na ovim stranicama tijekom kampanje, ostvareni rezultat predstavlja pravu nagradu za uloženi trud i želju da Đakovo zajedno pokušamo učiniti boljim i poželjnijim mjestom za život. Upućujemo čestitke i političkoj konkurenciji na ostvarenim rezultatima kao i na predizbornoj kampanji koja je, prema našem mišljenju, velikim dijelom bila fer i korektna.

Čestitamo također i svim ostalim glasačima koji su na izbore izašli i obavili svoju građansku dužnost bez obzira na odabir. Sasvim sigurno da nikome ne treba biti svejedno tko upravlja našom svakodnevnicom i na koji način te držimo da bi što veći izlazak na svake izbore trebao biti imperativ svakoj zajednici.

U tom smislu pozivamo sve sugrađane, naročito naše glasače, da ne zaborave na svoju građansku dužnost te u nedjelju 4. lipnja 2017. odaberu osobu koju smatraju pravim izborom za funkciju Gradonačelnika. Smatramo da Vama, našim sugrađanima, koji žive u Đakovu, nema potrebe išta sugerirati. Jednostavno izađite na izbore, odlučite po vlastitoj prosudbi, te ni trena nemojte sumnjati u izbor. Budite sigurni da ste učinili pravu stvar!

Tako ćemo učiniti i mi!