Najveće svjetsko modno natjecanje dolazi u slavonsku metropolu

Objavljeno: 05. 04. 2017.


PODIJELI:

Iza nas su dva vikenda regionalnih castinga Elite Model Look Croatia by Maybelline NY, koji je dio najprestižnijeg svjetskog natjecanja za modele. Natjecanje putem kojeg su mnogi poznati top modeli ostvarili svoje svjetske karijere (Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Julia Saner  i dr.), a sada nudi jedinstvenu priliku hrvatskim curama i dečkima da ostvare svoj san i slijede put top modela.

‘’Zadovoljni smo odazivom kandidata i odrađenim castinzima, te sa veseljem očekujemo nadolazeći vikend u Slavoniji“ ističe Marko Lovrić, direktor agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama. Kako su i ove godine natjecanja diljem Hrvatske, brojne djevojke i mladići imaju priliku okušati se kako plivaju u modnim vodama. Pobjednike se ne bira samo po fotogeničnosti, osobnosti ili prirodnoj ljepoti, već po nečemu posebnom, što ih izdvaja od drugih, tako da svatko ima jednake mogućnosti – ističu iz Relatum Model Managementa, organizatora ovog prestižnog natjecanja.

Još uvijek nije kasno da ostvarite svoj san o karijeri modela, jer se u subotu, 8.travnja sa početkom u 16.00h u TC Portanova u Osijeku održava regionalni casting Elite Model Look Croatia 2017. by Maybelline New York.

Žiri koji čine Marko Lovrić, poznata modna fotografkinja Mare Milin, zatim naš Slavonac Neven Stanišić prošlogodišnji pobjednik hrvatskog elite Model Look-a te Lea Kubović nekadašnji model sa pariškom adresom, odlučivati će koji kandidati idu na nacionalni casting koji će biti održan 13. svibnja u Zagrebu.

Podsjetimo, nakon nacionalnog castinga, 8 ženskih i 6 muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Look-a u lipnju. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite na  www.elitemodellook.hr

Facebook stranici  https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia

te Instagram profilu https://www.instagram.com/eml_croatia


Elite World

Elite World je dio PGM grupe, globalne agencije za talente, fokusirane na modnu industriju i luksuzne brandove. Zajedno s Elite World, grupa ima u vlasništvu Women Management i zbog toga ima vodeću globalnu poziciju u industriji model managementa.

Elite je osnovan u Parizu 1972. godine i stekao je svjetsku slavu zbog pronalaska i lansiranja karijera najpoznatijih svjetskih modela kao na primjer Cindy Crawford, Linda Evangelista, Gisele Bündchen i Stephanie Seymour.

Elite je prva internacionalna agencija koja je svoje predstavništvo otvorila u Kini, a danas je najveća svjetska modeling agencija prisutna na 5 kontinenata s mrežom od 30 agencija.

Zahvaljujući otvaranju podružnice The Society u New Yorku 2012. godine i nedavnog preuzimanja Women Managementa, grupacija trenutno upravlja industrijom model managementa u cijelome svijetu zastupajući najznačajnije Top Modele kao što su Adriana Lima, Liu Wen, Kendall Jenner, Fei Fei Sun, Ming Xi, Cara Delevingne, Sigrid Agren, Catherine Mc Neil, Toni Garrn, Daria Strokous, Natasha Poly i dr.

Uz žensku diviziju Grupacija kroz svoje internacionalne podružnice zastupa neke od vodećih muških modela kao što su Benjamin Eidem, Florian Luger, Diego Fragoso, Richard Biedul, Tony Thornburg i Janis Ancens.

PGM grupacija također ima u vlasništvu La Perla, talijanski luksuzni brand i epitome haute coture donjeg rublja od 1954. godine. Za više informacija posjetite  www.elitemodelworld.com


Elite Model Look

U svojoj dugoj povijesti Elite je pokazao svoju neustrašivu sposobnost predviđanja potreba industrije, neprestano tražeći nove i kulturno različite izražaje ljepote. Svake godine, od 1983., Elite Model Look natjecanje razotkriva dinamična nova lica da utjelove – pa čak budu inspiracija – trendove današnjice.

Elite Model Look definitivno je vodeće svjetsko natjecanje za otkrivanje novih modela: aktivan u preko 35 zemalja, te privlači na tisuće učesnika svake godine. Natjecanje je otkrilo Top Modele kao što su Cindy Crawford, Ming Xi, Sigrid Agren, Constance Jablonski, Fei Fei Sun i Gisele Bündchen uz mnoge ostale. Elite je jedina modna agencija u svijetu koja ima tako uspješan sistem za skautiranje kao što je Elite Model Look. Organizirano isključivo in-house, jedno je od najutjecajnijih i profesionalno respektiranih natjecanja u industriji čime se Elite razlikuje od drugih. Za više informacija posjetite www.elitemodellook.hr