Nakon loma šake, povratnička borba Širokopoljčanina Andreja Kedveša u Dubrovniku protiv Ukrajinca Makalova

Objavljeno: 31. 03. 2017.


PODIJELI:

Nakon loma desne šake u pobjedi protiv Jakuba Krofte u Pragu, Andrej Kedveš u ring se vraća na još jednoj W5 priredbi, 8. travnja u Dubrovniku se u borbi na 65 kilograma sastaje s ukrajinsko-njemačkim borcem Jurijem Makalovim.

Njegov trener Danijel Šimundić za Croring o ozljedi i borbi u Dubrovniku između ostalog kaže:

“Šaka je OK. Bila je zaliječena i ranije. Imali smo nekoliko ponuda i prije Dubrovnika, ali nije bilo dogovora. Mogao je raditi već u drugom mjesecu.”

“Pobjedom u Dubrovniku Andrej dolazi korak bliže borbi za W5 naslov. To bi bilo 5-0 u W5 i i mislim da bi se uskoro otvorilo prostora za napasti pojas.”

Kakvo je mišljenje o sljedećem protivniku, ukrajinsko-njemačkom borcu Juriju Makalovu?

“Istraživali smo, ali nismo puno našli. Dosta je stariji i iskusniji. Fizički tvrd, dolazi iz karatea. Niži je i nadam se da će to Andreju odgovarati. Kedvešova jača strana su udarci koljenom, tako da se nadam da će jedno koljeno sjesti” – rekao je između ostalog trener širokopoljačkog ponosa Danijel Šimundić za Croring.

ANDREJ "AK-47" KEDVES vs JURI "KID" MAKALOV

ANDREJ "AK-47" KEDVES (CROATIA) vs JURI "KID" MAKALOV (GERMANY/UKRAINE) W5 "The Undefeated"April 08, 2017 Dubrovnik, Night of Gladiators 11live stream on : https://w5kick.tv/broadcasts/19

Posted by W5 Croatia on Donnerstag, 30. März 2017