Navijači odahnuli, Hajduk iščupao pobjedu

Objavljeno: 14. 05. 2017.


PODIJELI:

Hajduk je pobijedio Slavonac iz Preslatinaca 3:1.

 

NAVIJAČI POPILI PIVO VIŠE, UTAKMICA KAO ČOKOLADA IDILA

Prije svega isprika navijačima koji su došli pola sata ranije. Objavljeno je da utakmica počinje u 17 sati umjesto u 17, 30, pivo više morali su popiti.

O utakmici najbolje se poslužiti uobičajenim floskulama. Recimo – pobjedi se ne gleda u zube, čak bi time sve bilo i dobro rečeno.

Opis utakmice nije baš prazan list, ima nešto malo škrabotina zabilježenih, ali da bi se pročitalo trebaju naočale s dobrom dioptrijom.

Nije to bilo dobro danas, konačan rezultat od 3:1 sve je tako lijepo zamotao, u konačnici izgleda sve kao čokolada IDILA.

IVAN TOMAS ZA VODSTVO
U prvih 43 minute tek jedna prilika, u kojoj iz gužve Borna Blažeković pogađa stativu. 
Da bi u zadnjim minutama prvog dijela Hajduk ipak poveo. 
Dosuđen je slobodan udarac na nekih 18 metara, dok je sudac upisivao protivničkog igrača u bilježnicu zbog žutog kartona, Ivan Tomas je zabio gol u prazna vrata iznenađenih gostiju. Uzalud protesti gostujućih igrača, Hajduk je otišao na odmor s prednošću.

DINO VUKOVIĆ I OPET TOMAS ZA LIJEP KRAJ
Drugo poluvrijeme slično kao i prvo, nije tu bilo neke velike igre.
U takvoj igri sredinom drugog poluvremena gosti poravnavaju rezultat, čak su poslije imali još jednu dosta izglednu priliku za potpuni preokret. Istina imao je i Hajduk dvije prilike, Tomas je pogodio gredu, ali gledatelji su s pravom bili nezadovoljni igrom.
Do 80-te minute Hajduk se mučio ne bi li došao do gola, dok su gosti pokušavali na sve načine kako bi uzeli zlata vrijedan bod za njih.
Muku po Hajduka prekida Dino Vuković projektilom iskosa sa nekih 7-8 metara, da bi u zadnjim minutama drugim golom Ivan Tomas sve zaključio.

Zahvala iz Hajduka Juri Tokiću i Damiru Arambašiću za donaciju.