NEKOLIKO TEŠKIH PROMETNIH NESREĆA DANAS U SLAVONIJI

Objavljeno: 19. 02. 2017.


PODIJELI:

Jutros, 19.veljače na području grada Otoka evidentirane su dvije teške prometne nesreće.

Naime, u ulici J.J. Strossmayera, oko 6 sati 26-godišnjak je upravljajući osobnim vozilo sletio s ceste te od siline udara zadobio teže ozlijede. Prevezen je u bolnicu u Vinkovce gdje mu se ukazuje liječnička pomoć.

Također u Otoku, 10-tak minuta kasnije u ulici Bana Josipa Jelačića, došlo je također do slijetanja osobnog vozila s ceste i do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala 31-godišnjakinja, koja je bila putnik u vozilu, dok je 30-godišnji vozač ozlijeđen – stoji u obavijesti Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Kako pišu 24 sata Andrea Pejaković (31) iz Privlake bila je suvozačica u BMW-u koji je vozio njezin brat Darko Pejaković (30). U nedjelju ujutro njih dvoje sletjeli su s ceste u malom zavoju koji Darko nije uspio svladati. Brat i sestra navodno su se vraćali iz noćnog izlaska.

Zabili su se u kapelicu pored ceste u Ulici bana Josipa Jelačića u Otoku.

Portal Požega.eu  pak piše o prometnoj nesreći na Županijskoj cesti Požega – Kaptol. Na samom ulazu u mjesto Alilovci iz pravca Požege, došlo je do slijetanja osobnog automobila VW Golf 4, požeških registarskih oznaka. Mladić iz Alilovaca, koji se vraćao vjerojatno iz noćnog izlaska u Požegi, izgubio je kontrolu nad vozilom na oštrom zavoju u desno kod alilovačkog groblja, uhvatio lijevu putnu bankinu, prešao lijevi putni kanal i udario u stup javne rasvjete. Nakon udarca, vozilo se još nekoliko puta nekontrolirano prevrtalo i završilo 50-metara niže od mjesta udara na krovu, na desnoj strani prometnice.

Automobil je u potpunosti uništen, no kako saznajemo mladić (rođen 1987. godine), bio je svjestan za vrijeme spašavanja i po izjavi vatrogasaca prošao je bez teških ozljeda – piše Požega.eu.