Nezavisna lista “Imamo PUT – Imamo CILJ” u posjetu VMO Široko POlje

Objavljeno: 12. 05. 2021.


PODIJELI:

U ponedjeljak 10. svibnja, članovi Nezavisne liste “Imamo PUT – Imamo CILJ” i kandidat za gradonačelnika te nositelj liste za Gradsko vijeće Tihomir Mihalj posjetili su Vijeće MO Široko Polje. Neovisno o prijašnjim posjetima, razgovoru s mještanima i radnim sastancima prije i za vrijeme kampanje, sadašnji posjet je bio koordiniran s čelnim ljudima Ribolovne udruge Livade-Široko Polje.

 

 

Iz priloženih slika koje prikazuju trenutno stanje lokacije vidljivo je da su neophodna planska ulaganja i radovi na lokaciji kako bi ona zadovoljila sve kriterije i standarde.

 

Članovi udruge pokazuju interes za svoj budući projekt.

Već sada se ponašaju kao dobri gospodari pa prema tome nije upitno da će se koordiniranim aktivnostima ova poželjna lokacija učiniti još ugodnijim mjestom za svoju prvotnu namjenu. Na ovoj lokaciji se otvaraju i druge mogućnosti, posebno gradnjom namjenskog objekta.

Kako članovi navode, isti je neophodan za odlaganje i čuvanje opreme, ali će imati i sve potrebite sadržaje, od zajedničkih prostorija do prostorija za prijem gostiju i izletnika. 

Lokacija je dobro prometno povezana što je jedan od bitnih razvojnih preduvjeta. Prilikom rješavanja imovinsko pravnih odnosa koji su već u tijeku i u pripremnim projektnim idejama, ali i završnim projektom koji će definirati sve referentne okvire vrlo je značajna stavka da se s pozicije ruralnog razvoja uz savjetodavnu potporu može u potpunosti realizirati cijeli projekt. Projektom će mještani biti bogatiji za jedan dodatni sadržaj, a istim će se s vremenom mijenjati odnos prema prirodnim resursima i gospodarenje istima. Posjet smo završili obilaskom centra mjesta.

Život je jedinstven i neponovljiv i upravo zbog toga zajednički ciljevi, povezanost i potpora svima nama daju osjećaj pripadnosti, zajedništva.

Učinimo to zajedno, učinimo to za zdrav život i naraštaje koji dolaze – rekao je pri obilasku Širokog Polja Tihomir Mihalj, kandidat za gradonačelnika Đakova te nositelj nezavisne liste za Gradsko vijeće (Imamo PUT – Imamo CILJ).