Nezavisna lista Široko Polje podržava kandidaturu Mirjane Adrić za gradonačelnicu Grada Đakova

Objavljeno: 14. 05. 2021.


PODIJELI:

Povodom predstojećih lokalnih izbora priopćenjem za javnost oglasila se Nezavisna lista Široko Polje koja daje podršku nezavisnoj kandidatkinji za gradonačelnicu Grada Đakova Mirjani Adrić.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

 

Poštovani mještani Širokog Polja,

Nezavisna lista Široko Polje koja trenutno participira u Mjesnom odboru Široko Polje sa dva člana, ovim putem se mora oglasiti i javno podržati nezavisnu kandidatkinju Mirjanu Adrić.

Razlog je sljedeći.

Kao što znate Nezavisna lista je proteklih nekoliko mandata bila na vlasti u našem selu i uvijek je radila na tome da ne dopušta velikim strankama da manipuliraju i siju razdor unutar sela sa raznim obećanjima i političkim smicalicama, koje na kraju najčešće završavaju u privatnim interesima njih samih.

S obzirom da je Nezavisna lista Široko Polje u više mandata imala dobru suradnju sa bivšim gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem, čija je kandidatura na ovim izborima odbijena, a on je sam dao podršku Mirjani Adrić i njezinom kandidatu za dogradonačelnika Darku Grigiću, koji je na to pristao isključivo uz uvjet da će tu funkciju prihvatiti kao volonter.

Prihvatljivo je to što ovu list podržavaju ugledni građani i pet političkih stranaka koji u njoj vide snagu za promjene i nove projekte koji su objavljeni na njezinoj FB stranici.

Mislimo da bi u budućnosti moglo doprinijeti boljitku našega sela i njezinih mještana. A isto tako moramo istaknuti da je rad naših članova u Mjesnom odboru bojkotiran, sastanci se rijetko održavaju i odluke se donose na raznim lokacijama, u privatnim kućama, a ne u prostorijama Mjesnog odbora u centru sela i to bez naših članova koji su legalno izabrani na prošlim izborima za MO Široko Polje.

To je vidljivo po objavama na raznim FB stranicama i portalima gdje se ističe pojedinac ili ponekad dvojica, a Mjesni odbor broji pet članova.

Ovim vas putem pozivamo da podržimo našu kandidatkinju gospođu Mirjanu Adrić i njezine suradnike na listi, među kojima je i naš član, bivši predsjednik MO Široko Polje Pavo Kovačević – stoji u priopćenju NL Široko Polje mještanima sela.