NIKADA NIJE BIO U ŠIROKOM POLJU, A DONIRAO HAJDUK – PIONIRI U SUBOTU GOSTUJU U SELCIMA, SENIORI U NEDJELJU ČEKAJU KONDRIČANE

Objavljeno: 29. 04. 2016.


PODIJELI:

hajdukkućice

U nedjelju, 1. svibnja nogometaši Hajduka u 21. kolu 2. ŽNL NS Đakovo ugostit će Rekord iz Kondrića.

Gledajući tablicu rekli bi idealan period za povezati nekoliko dobrih rezultata. Susreti s ekipama iz donjeg dijela tablice uvijek će barem na papiru poslužiti za zbrajanje bodova unaprijed, iako se to ponekad zna obiti o klimavu računicu.

Hajduk je sada u takvom periodu, već u petak ima 31 bod, u nedjelju ćemo vidjeti hoćemo li tražiti gumicu za brisanje.

Kako god, na sam Praznik rada od 17 sati počinje operacija “Rušenje Rekorda”.

PIONIRI U SUBOTU (30. SVIBNJA) U 8, 50 SATI PUTUJU U ĐAK. SELCE

Prije prve ekipe, u subotnje praskozorje (već u 8, 50 sati) pioniri idu u Đakovačke Selce gdje će igrati prvenstvenu utakmicu s domaćim Omladincem.

DONACIJA VRIJEDNOSTI OD GOTOVO 5 000 KUNA

mariovukovicI za kraj, ali možda i najvažnija vijest.

Ovih dana Hajduk je dobio vrijednu donaciju. Ulazna vrata, vrijednosti od gotovo 5 000 kuna donirao je vlasnik tvrtke Prodinamic iz Đakova, Mario Vuković.

U priči je najzanimljivije što čovjek nikada nije bio u Širokom Polju, niti ima ikakve rodbinske ili druge veze s našim selom.

Veže ga jedino prijateljstvo s predsjednikom Hajduka Davidom Milić.

Kako Vuković kaže: “a tko bi ga odbio, uporan je do maksimuma. Osim toga kada sam vidio koliko se trude i grade, odlučio sam im pomoći.”

Palac gore za Prodinamic i gospodina Vukovića, sada će Vas Hajduk “natjerati” da dođete u Široko Polje, barem kao gost na Hajdukovu noć.

(Na fotografijama vidite da se rade kućice, ali o njima kada bude sve gotovo).

 

.