NK Osijek dariva novorođene u osječkom KBC-u s 1947 kuna

Objavljeno: 27. 02. 2020.


PODIJELI:

Svi koji 27. veljače budu rođeni u osječkom KBC-u dobit će 1947 kuna na štednoj knjižici te našu člansku iskaznicu.

NK Osijek ponovno će 27. veljače, kao i proteklih godina, obilježiti svoj rođendan. Riječ je o vrlo popularnoj i u javnosti jako dobro prihvaćenoj akciji „Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali Bijelo-plavi“. Sve novorođene bebe koje toga dana dođu na svijet u rodilištu osječkog KBC-a naš će prvoligaš darivati s 1947 kuna na štednoj knjižici. To je, naime, simboličan iznos u kontekstu godine osnutka najpopularnijeg sportskog kolektiva na istoku Hrvatske koji je svoju nogometnu priču započeo pod imenom Proleter.

Dosad devetero nagrađenih

Podsjećamo da su spomenutog datuma 2018. rođeni AnaIvanoDullLara i Maro, a točno godinu dana kasnije naši su novi sugrađani postali LeoDanteLeda i Noa. I njih smo, dakako, posjetili u rodilištu, donijevši poklone i za njihove majke, čestitajući im na prinovama u obitelji. Podrazumijeva se da su sve bebe odmah učlanjene i u Bijelo-plavi navijački klub te dobili pripadajuće iskaznice. Također, za Anu, Ivana, Dulla, Laru i Maru u Gradskom vrtu smo, uz tortu i balone, organizirali proslavu njihovog prvog rođendana, darivajući ih malim klupskim dresovima s brojem 1 na leđima.

Osvijestiti i demografski problem

Inače, svi projekti na kojim radi NK Osijek, primarno izgradnja Kampa i stadiona, bezvrijedni su bez djece i mladih koji će ih posjećivati. Stoga naš Klub želi na ovaj način osvijestiti demografski problem grada Osijeka i cijele Slavonije kako bi se trenutna slika što prije izmijenila i postala pozitivnija. Budućnost zasnivamo na onima koji dolaze iza nas, a ničemu se i nikomu ne možemo veseliti više od naših novorođenih. Stoga će biti zanimljivo pratiti kako se broj mini Bijelo-plavih povećava iz godine u godinu, a vjerujemo i sretno odrasta u našoj sredini – stoji u obavijesti NK Osijeka. (Foto: NK Osijek)