26.11.2018

Novi manekeni na domaćoj sceni? Tamburaši uskočili u odijela i pokazali svu raskoš slavonske elegancije

Sjećate se priče o Garavima? Tamburašima koji rade na natalitetu i ne žele iseliti iz Hrvatske. E pa dečki opako kreću u osvajanje domaće glazbene scene, a za te potrebe promijenili su i svoj imidž tako što su odlučili biti najelegantniji tamburaši na estradi.

Garavi su svoj novi imidž prepustili u ruke Borisa Kosmača, dugogodišnjeg estradnog umjetnika i vlasnika licenci brojnih izbora ljepote. On ih je odveo u Jeordie’s i odjenuo po najnovijim trendovima ove modne kuće koja bilježi velike uspjehe na domaćem tržištu.

Silvio Cvitković, Marijan Jovičić, Denis Marguš, Ivan Vodopić, Josip Stuburić i Alen Jakobović tako su uskočili u dvije kombinacije, crnu te plavo bijelu, i pokazali kako slavonski tamburaši ne trebaju nužno nositi narodnu nošnju.

Njihova obrada pjesme ”Ajde dođi mi” već je osvojila brojne ljubitelje tamburice, a uskoro dečkima izlazi i novi album koji je pun ”pop tamburaških” poslastica.

”Željeli smo izgledati drugačije. Željeli smo biti elegantni i moderni, a to smo dobili ovim odijelima koja nam stoje kao šivana za nas. Često nastupamo i na vjenčanjima i ovakva ”uniforma” itekako će se dobro uklopiti. Također ove ćemo kombinacije nositi i po klubovima jer poštujemo našu publiku i želimo im se pokazati u najboljem svijetlu, u svakome pogledu”, kazao je Silvio Cvitković, vokal tamburaškog sastava Garavi.

”Dečki su pravi manekeni. Oduševljeno sam prihvatio odjenuti tamburaše i pokazati kako trebaju izgledati moderni dečki s tamburicama. Jeordie’s im pristaje odlično, a sjajno ide i uz njihovu glazbu koja ima moderan štih. Jedva čekam vidjeti ih ovako odjevene u nekom od idućih spotova”, otkrio je Boris Kosmač koji je stilski uskladio dečke.

Garavi sada kreću u osvajanje estrade kao najelegantiji tamburaši u Hrvatskoj. Nakon glazbe koja s lakoćom ulazi u svako uho, dečki će sada ”uskočiti” i u svako oko.

 

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C