Novi predsjednik OO HSS-a Satnica Đakovačka – Ivan Galović

Objavljeno: 12. 03. 2017.


PODIJELI:

Dana 11. ožujka 2017. godine u prostorijama Vatrogasnog doma održana je izborna skupština Općinske organizacije Satnica Đakovačka.

Novoizabrani predsjednik  gosp. Ivan Galović zahvalio se na podršci koja mu je ukazana. U svom obraćanju poručio je da će u svom četverogodišnjem mandatu obratiti naglasak na pojačanim aktivnostima tijekom nadolazeći lokalnih izbora u OO HSS-a Satnica Đakovačka izboriti što bolji rezultat na nadolazećim izborima, te konsolidirati organizaciju u oba mjesta kako u Satnici tako i u susjednim Gašincima. Moramo poraditi kako na ustroju organizacije tako i na asocijacijama HSS-a, što podrazumjeva mlade, žene i branitelje.

Unutar općinske organizacije imamo vrlo vrijedne i kreativne članove mlade snage i zato vjerujem da će se danas ukazano povjerenje pretočiti u podršku u realizaciji mojih planova. Vjerujem da zajedništvom i druženjem možemo puno toga napraviti za dobrobit mještana općine Satnica Đakovačka rekao je predsjednik Galović.

Uz novo izabranog predsjednika Galovića izabrana su i dva dopredsjednika Antun Tarnaj i Davor Pejić, tajničku dužnost obnašati će Dražen Barna, a blagajnik će biti dojučerašnji predsjednik i osnivač HSS-a u općini Satnica Đakovačka gospodin Josip Vujanović.

Na izbornoj skupštini ispred gradske organizacije Đakovo, a ujedno i kao izaslanik predsjednika Pongraca  bio je gospodin Mile Kaselj koji se je obratio nazočnima  pozdravio nazočne delegate  i zaželio uspješan rad novoizabranom predsjedniku  i ostalim izabranim članovima HSS-a. Također se je zahvalio doajenu HSS-a sad već bivšem predsjedniku gosp. Josipu Vujanoviću na odanosti HSS-u i zaslugama koje su sigurno velike i zato vam hvala gosp. Vujanoviću rekao je Kaselj.

Vjerujem u susjedsku suradnju vaše općinske organizacije i naše gradske organizacije koje moraju postati svjetla točka Đakovštine i cijele županije. Gost izborne skupštine bio je i načelnik općine gosp. Željko Šimić koji se obrati nazočnima te izrazi zadovoljstvo i dobru suradnju koju ima sa HSS-om u općinskom vijeću neka tako bude i u budućem radu općinskog vijeća.

Nakon službenog dijela domaćini su goste počastili „Slavonskim čobancem“.

                                                                                           Predsjednik OO HSS-a

                                                                                                   Ivan Galović