Novoizabrana predsjednica organizacije žena HSS-a Gordana Kalajžić

Objavljeno: 12. 03. 2017.


PODIJELI:

 

Dana 11. ožujka 2017. godine održana je izborna skupština županijske organizacije žena ˝HRVATSKO SRCE˝ u prostorijama Vatrogasnog doma u Drenju.

Novoizabrana predsjednica gospođa Gordana Kalajžić (HSS Čepin) zahvalila se na podršci koja joj je ukazana. U svom obraćanju članicama poručila je da će u svom četverogodišnjem mandatu obratiti pozornost na povećanje aktivnosti članica po svim općinskim i gradskim organizacijama, te svoje pozitivno iskustvo u radu  svoje općinske organizacije prenese na županijsku razinu.

Dala je naglasak na pojačanim aktivnostima tijekom nadolazeći lokalnih izbora kao i na organizaciju edukacijskih radionica za članice Hrvatskog srca.

˝Unutar županijske organizacije Hrvatskog srca imamo vrlo vrijedne i kreativne članice. Vjerujem da će se danas ukazano povjerenje pretočiti u podršku u realizaciji mojih planova. U sljedeće četiri godine dat ću naglasak na organizaciji raznih edukacija. Teme na kojima ću raditi su ˝Položaj žena u politici i društvu˝, ˝Žena kroz povijest˝, ˝Žena čuvarica tradicije˝ te ˝Ekologija – proizvodnja i prerada zdrave hrane˝. Osim toga potrudit ću se da nastavimo sa humanitarnim radom na razini cijele županije. Vjerujem da zajedništvom i druženjem možemo puno toga napraviti za dobrobit građana naše županije i HSS-a˝ rekla je predsjednica ŽO HS Gordana Kalajžić.

Uz novo izabranu predsjednicu dvije dopredsjednice u četverogodišnjem mandatu biti će gospođa Anamarija Mikešić i gospođa Silvija Trbara tajnica će biti gospođa Ivana Žeravica a blagajnica gospođa Mirta Vanđa

Na izbornoj skupštini prisustvovala je i predsjednica Hrvatskog srca na državnoj razini gospođa Marija Anić-Ledinski, predsjednica RO HSS-a Slavonija Verica Mušić koje su pozdravile skup i zaželjele uspješan rad novoizabranoj predsjednici i ostalim izabranim članicama HSS-a OBŽ, te upozorile na položaj žene u društvu i HSS-u, a od županijskog čelništva OBŽ očekuju da na nadolazećim izborima žene moraju biti zastupljene na svim listama za  lokalne izbore.

Pozdravljajući članice Hrvatskog srca, predsjednik ŽO HSS-a Zvonko Pongrac zahvalio se gospođi Trbari i gospodinu Željku Fabricu, predsjedniku OO HSS Drenje, na organizaciji izborne skupštine. Također je čestitao novoizabranom vodstvu ŽO Hrvatskog srca. ˝Zahvaljujem se novoizabranoj predsjednici na angažmanu u HSS-u, a isto tako očekujem da žene Hrvatskog srca budu krvotok HSS-a u OBŽ, te vjerujem u našu uspješnu suradnju i ostvarenje zacrtanih planova.˝

 

Predsjednica OŽ HSS-a

Gordana Kalajžić