Obavijest MO Široko Polje

Objavljeno: 30. 07. 2020.


PODIJELI:

Kako se u parku nalaze svakodnevno pokraj koševa za smeće velike količine smeća, odnosno kartonskih kutija (većinom od kupljene hrane za van), postavili smo u centru parka veliku kantu za smeće.

Svjesni smo da je park omiljeno sastajalište naše djece, a u večernjim satima djevojaka i mladića, naravno da želimo da park i nadalje to ostane.

Zbog toga nismo pokušali nekakvim mjerama zabrane ići prema onima koji odlažu smeće pokraj koševa, pogotovo što smo i sami svjesni da jedna kutija od npr. pizze odmah i zauzme cijeli koš.

Uvjereni smo da bi velika većina vas, naših mladića i djevojaka, predvečer dok sjedite bacila kutiju u koš, ali da ponekad niste imali ni gdje baciti dok koševi budu puni. 

Zbog toga je postavljena velika kanta za smeće u centru parka koja će se prazniti svakih sedam dana, odnosno prema redovnom programu pražnjenja koji vrijedi za cijelo selo.

Uz ovu obavijest iskoristit ćemo priliku da vas obavijestimo kako ćemo uskoro (konačno) i stare klupe u parku zamijeniti – stoji u obraćanju  Mjesnog odbora, djevojkama i mladićima, ali i svima onima koji odmor i hlad od ovih vručina potraže u središnjem parku.