Od sutra se postavljaju mobilna reciklažna dvorišta u prigradskim naseljima

Objavljeno: 15. 02. 2021.


PODIJELI:

U utorak (16. veljače) biti će postavljeno mobilno reciklažno dvorište u Ivanovcima Đakovačkim, nakon toga kreće sa rasporedom postavljanje mobilnih reciklažnih dvorišta u ostalim prigradskim naseljima Đakova.

 

 

MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE U ŠIROKOM POLJU BITI ĆE POSTAVLJENO U TRI NAVRATA 4. OŽUJKA, 6. SRPNJA I 21. LISTOPADA NA MALONOGOMETNOM IGRALIŠTU “BARA”

Univerzal je objavio godišnji raspored mobilnih reciklažnih dvorišta u prigradskim naseljima s pozicijama na kojima će biti postavljena. Odvojeno prikupljeni komunalni otpad mještani svakog naselja moći će od ove godine predati u mobilno dvorište triput godišnje, uz predočenje Univerzalove kartice s adresom korisničkoga mjesta i bez plaćanja naknade. Zahvaljujući mobilnoj platformi bez odlaska u Đakovo moguće je u mjestu stanovanja zbrinuti: papir, plastiku, otpadni metal, staklenu ambalažu, tekstil i odjeću, elektroničke i električne uređaje, baterije i akumulatore, lijekove, boje, deterdžente, gume, problematični i glomazni otpad. Ako je još nemate, karticu koja služi identifikaciji korisnika javne usluge odvojenog prikupljanja otpada možete preuzeti besplatno u Univerzalovoj Upravi u Nazorovoj 68 od 7 do 14 sati svakim danom od ponedjeljka do petka.

Mobilno reciklažno dvorište u Širokom Polju biti će postavljeno kao i u svim ostalim prigradskim naseljima u tri navrata: 4. ožujka, 6. srpnja i 21. listopada na malonogometnom igralištu “Bara”. (Foto: Univerzal)