OPET BUNIKA U HDZ-u

Objavljeno: 23. 09. 2014.


PODIJELI:

sdp(1)

Najnovije tvrdnje iz radionice HDZ-a pomalo su konfuzne i zbunjujuće ili HDZ jednostavno nastavlja iznositi neistine što je uostalom prirodno za njih.

S jedne strane ekipa HDZ-a okupljena oko predsjednika stranke pokušava preuzeti zasluge ravnateljice Vrtića za pozitivne promjene koje je uvela u Vrtić, dok s druge strane uporno ponavljaju da nisu na vlasti u Gradu. Nije neobično da HDZ toliko podcjenjuju svoje sugrađane jer ni nakon presude za krađu vlastitih građana ne prestaju govoriti o vlastitu poštenju. A kako je amnezija teška bolest, podsjećamo ih da su oni ti čiji direktori zadnjih 13 godina upravljaju nekim gradskim poduzećima, a o zapošljavanjima za vrijeme šestomjesečnog HDZ mandata građani znaju sve.

Ravnateljica u Vrtiću ima punu podršku kolektiva, a osoba koja je predsjedniku Upravnog vijeća Vrtića pisala očitovanje, navela je niz netočnih informacija. Naime, HDZ-ov predsjednik UV-a Tokić nije bio na zadnje 3 sjednice Upravnog vijeća, a ne samo na posljednjoj i u istom tom Upravnom vijeću nama SDP-ovih članova kako Tokićev osobni mentor navodi. Ukoliko stranka na vlasti ima informacije o nedopuštenim radnjama, dužna je iste prijaviti nadležnim institucijama ili se smatra suodgovornom za navodna nedjela.

Očito je podjela fotelja u gradskim poduzećima i njihovim upravnim tijelima donijela veliki razdor u Dražesnu koaliciju, ali i u sam HDZ jer se HDZ-ovci koji su na vrijeme zgrabili funkcije ne srame koalicije koju predvode.

Zanima nas mogu li neki visokopozicionirani članovi đakovačkog ogranka osuđene stranke dokazati podrijetlo svoje imovine te hoće li odstupiti s vlasti kad se srame koalicije koju su stvorili?

GO SDP-a Đakovo