Osječka auto-tržnica neće se otvoriti još neko vrijeme

Objavljeno: 13. 05. 2020.


PODIJELI:

Popularna osječka auto tržnica ili, kako je Essekeri zovu Autopija, svoja je vrata zatvorila sredinom ožujka s izbijanjem epidemije COVIDa-19 kada je gotovo cijela zemlja završila u karanteni, a većina gospodarskih subjekata bila je zatvorena – piše osijek031.

 

Naime, odluke koje su do sada donijeli Nacionalni stožer civilne zaštite i Hrvatski zavod za javno zdravstvo ne odnose se na auto tržnice, buvljake i slične manifestacije.

Neslužbeno smo doznali kako će auto tržnice biti posljednje koje će se otvoriti u sklopu popuštanja mjera. O nekom okvirnom datumu još uvijek se ne može govoriti, ali iz Tržnice d.o.o. poručuju kako to najvjerojatnije neće biti ostvareno u idućih mjesec dana.

Stav Tržnice d.o.o. je kako bi se osječka Autopija trebala otvoriti što prije jer njezinim zatvaranjem tvrtka gubi velik dio svojih prihoda, a brojni kupci iz Osijeka, Slavonije i drugih dijelova Hrvatske gube mogućnost posjetiti nadaleko poznato mjesto koje je svake nedjelje okupljalo i do 10.000 ljudi te gdje se doslovno moglo kupiti sve, od igle do lokomotive – piše između ostalog osijek031.

(Foto: Ivana Mandić/osijek031.com)

Please follow and like us:
Komentari: