Osnovana podružnica Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije

Objavljeno: 06. 12. 2020.


PODIJELI:

Domovinski pokret osnovao je danas u Osijeku podružnicu Osječko-baranjske županije. Za predsjednika je izabran profesor povijesti i engleskog jezika i književnosti Krešimir Čabaj, dopredsjednici su Željko Špiranović, Zlatko Mezeji, Marijan Miškulin, Bruno Čačić, Ivana Franjić i Andrea Vukičević kao dopredsjednica za mlade, a za rizničara je izabrana Renata Vračević.

 

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i politički tajnik Mario Radić, organizacijski tajnik Darijo Žepina, saborski zastupnici dr. sc. Vesna Vučemilović i Davor Dretar te istaknuti članovi Domovinskog pokreta saborski zastupnik u mirovanju, bivši župan Osječko-baranjske županije Krešimir Bubalo te poduzetnik Berislav Mlinarević. Na lokalnim izborima imat ćemo ljude koji će najbolje zastupati Osijek i Osječko-baranjsku županiju koju toliko volimo! – stoji između ostalog u objavi na službenoj stranici Domovinskog pokreta. (Foto: FB Domovinski pokret)

ŠKORO: SIGURAN SAM DA ĆE DOMOVINSKI POKRET OSTATI BAREM TREĆA PO SNAZI POLITIČKA STRANKA U HRVATSKOJ

“Najavljujemo vrlo ozbiljnu utakmicu već na sljedećim lokalnim izborima i siguran sam da će Domovinski pokret ostati barem treća po snazi politička stranka u Hrvatskoj, ako ne dođe, a u to vjerujem, do značajnijih promjena na političkom nebu u Republici Hrvatskoj”, izjavio je čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro novinarima u Osijeku prilikom osnivanja ogranka Osječko – baranjske županije.