29.10.2018

Osnovnoj školi Drenje donacija hladno prešanih ulja od slavonskih uljarica suncokreta i repice za potrebe pripreme hrane za djecu

Danas je (29. listopada) u svečanom salonu Osječko-baranjske županije trima školama s područja naše županije uručena vrijedna donacija. Riječ je o proizvodima tvrtke BB OIL iz Osijeka koja je donirala hladno prešana ulja od slavonskih uljarica suncokreta i repice za potrebe pripreme hrane za djecu u osnovnim školama A. Harambašića iz Donjeg Miholjca, Osnovnoj školi Drenje i školi M. P. Katančića iz Valpova.

– Zaista sam sretan i zahvaljujem Osječko-baranjskoj županiji koja je unazad godinu dana pokrenula projekt Školski obrok za sve, roditelji su oduševljeni ovom idejom jer napokon omogućavamo svim učenicima prehranu u školi. Naša škola već godinama u suradnji s lokalnim poljoprivrednim gospodarstvima nastojimo poboljšati obroke koje naša djeca dobivaju u školskoj blagovaonici i moram vam reći da su učenici izrazito zadovoljni. Stoga mi je drago da ćemo našu kuhinju upotpuniti s ovim visokokvalitetnim hladno prešanim uljima jer znamo da će time jesti još zdravije i kvalitetnije – rekao je Vedran Aladić, ravnatelj OŠ A. Harambašića iz Donjeg Miholjca u svoje i u ime Dalibora Košutića, ravnatelja OŠ M. P. Katančić te Darka Čote, ravnatelja OŠ Drenje.
Tvrtka BB OIL donirala je paletu, točnije po 128 boca ulja za svaku od tri spomenute osnovne škole – stoji između ostalog u obavijesti Osječko-baranjske županije.

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C