OVO JE ČESTITKA RODITELJIMA I UČENICIMA ZA POČETAK ŠKOLSKE GODINE: UZ BESPLATNE KNJIGE RODITELJI DOBILI I BON ZA KUPNJU ŠKOLSKOG PRIBORA

Objavljeno: 06. 09. 2016.


PODIJELI:

pomoćnici u nastavi

U ponedjeljak 5. rujna započela je nastava.

Za učenike prvih razreda, njih 99, i njihove roditelje u dvorani Osnovne škole Ludbreg održana je priredba dobrodošlice. Uz osigurane školske udžbenike, učenici Osnovne škole Ludbreg ovih su dana na kućne adrese dobili bon u vrijednosti 100 kuna za kupnju školskog pribora u jednoj od ludbreških knjižara. Uz bon, učenici su primili i pismo gradonačelnika.

“Dobre ocjene su jako važne, ali ne zaboravite biti prijatelji jedni drugima, pomažite si i međusobno gradite školu u kojoj caruje prijateljstvo. I ove godine budemo ti dali priliku da u jednoj od ludbreških knjižara u iznosu od 100,00 kn kupiš neke sitnice za školu i tako olakšaš svojim roditeljima ovo napeto vrijeme. Ovaj poklon bon samo odneseš u knjižaru i zamijeniš ga za stvari koje ti trebaju, a ostalo je naša briga. Uspjeli smo također osigurati i svim učenicima besplatne knjige pa te molim da svoje paziš i čuvaš da ih nakon tebe netko drugi može koristiti. Nije to možda puno, ali je znak koliko je mojim suradnicima i meni važno da sva djeca imaju jednaku priliku kroz školu postati dobri i uspješni građani našeg Ludbrega. Želim ti puno uspjeha tijekom školske godine i ako te stisnu neki problemi uvijek mi se možeš javiti.” – poručio je između ostalog gradonačelnik Dubravko Bilić, prenosi  gradonačelnik.hr.

 

 

.