Pero Duspara novi je predsjednik NK Hajduka

Objavljeno: 12. 07. 2017.


PODIJELI:
Večeras je održana Izborna Skupština NK Hajduka. Bez protukandidata, jednoglasno, za novog predsjednika izabran je nekadašnji igrač Hajduka, Pero Duspara.

Nakon izvještaja o učinjenom u protekle četiri godine, prisutnima su se obratili dosadašnji predsjednik David Milić, te trener i član Uprave Miro Ivić.

Sada već bivši predsjednik Hajduka zahvalio se svima koji su davali podršku kroz četiri godine mandata, posebno se zahvalio najbližim suradnicima: Miri Iviću, Darko Eržiću i Borisu Heđiju.

Nadam se da će te nakon četiri godine ostaviti klub u ovakvom stanju, kakvog mi ostavljamo. Klub nije ništa dužan, struja je plaćena, igrači su plaćeni, sve je plaćeno. Ja vam želim sve najbolje i puno sreće – naglasio je Miro Ivić.

Novoizabrani predsjednik Pero Duspara zahvalio se bivšoj upravi.

Ljudi su napravili ogroman posao. Ne samo koji su novac donosili, nego i onima koji su radom pomogli treba odati priznanje.
Nama je dobro došao tko god želi pomoći, trebamo svi raditi za dobrobit Hajduka.
Pokušat ćemo nastaviti gdje su oni stali, pokušati neke stvari unaprijediti. Možda nećemo financijski moći, koliko je bivši predsjednik napravio, ali ćemo se truditi – rekao je u zahvali Duspara.

Predsjednik NK Hajduka: Pero Duspara

Dopredsjednici: Dalibor Mandić i Dejan Fekete

Nadzorni odbor: Pero Klaić, Ivan Vinko i Pavo Šušak

Likvidator: Stjepan Fekete

Članovi Upravnog odbora: Pero Duspara, Dalibor Mandić, Dejan Fekete, Damir Arambašić, Marko Tokić, Josip Blažević, Jakov Marušić, Ivan Perković, Marinko Arambašić, Ivan Pejić, Igor Subašić, Miro Marušić i Matija Đambić.