Podigli smo razinu standarda, kvalitete života i opremljenosti Širokog Polja – nastavljamo dalje još jače s našim županom Ivanom Anušićem

Objavljeno: 12. 05. 2021.


PODIJELI:

Gradonačelnik Marin Mandarić posjetio je Široko Polje za vrijeme najvećeg mjesnog blagdana, zaštitnika Širokog Polja sv. Izidora, 10. svibnja.

 

PUNO UČINJENOG, JOŠ VIŠE ĆE SE NAPRAVITI

Gradonačelnik je posjet iskoristio da obiđe radove koji su u tijeku u Širokom Polju (izgradnja pješačke staze u Sunčanoj i restauracija spomenika Ani Damjanović), ali je podsjetio i na učinjeno u protekle 4 godine.

Izgradnjom javne rasvjete, pješačkih staza, odvodnog kanala u Đakovačkoj ulici kao i izmuljivanje i nivelacija kanala sigurno smo podigli razinu komunalnog standarda i kvalitete života u Širokom Polju.

Osim toga uredili smo poljske putove i kanale, izgradili otresnice, uredili kanal Osatinu, izgradili cestu od NK Hajduka prema groblju, pružili smo novčanu pomoć crkvi sv. Izidora, sve će to pridonijeti još boljoj opremljenosti i poboljšanju života u selu.

NAJAVA PJEŠAČKO-BICIKLISTIČKE STAZE ĐAKOVO – KUŠEVAC – ŠIROKO POLJE, KANALIZACIJE…

Nije gradonačelnik samo podsjetio na učinjeno, nego je i najavio što se planira uraditi kroz sljedeće razdoblje.

Zajedničkim radom, suradnjom s Osječko-baranjskom županijom i našim županom Ivanom Anušićem nastavljamo sa izgradnjom pješačkih staza u Sunčanoj ulici i Ulici Hrvatske mladeži, krećemo izgradnjom pješačko-biciklističke staze Đakovo – Kuševac – Široko Polje, izgradnju kanalizacijskog sustava u sklopu Aglomeracije Punitovci, te uređenje i adaptaciju društvenog doma.

ŠKOLSKA DVORANA, CESTA PREMA SEMELJCIMA…

Kvalitetu života u Širokom Polju sigurno ćemo podići izgradnjom školske dvorane, javnu rasvjetu postavit ćemo prema groblju i prema NK Hajduku, kao i grijanja na NK Hajduku, izgradit će se cesta u Ulici patera Z. Lajoša, cesta prema Semeljcima, kao i nastavak uređenja poljskih putova i kanala, izgradnjom otresnica – rekao je o planovima za Široko Polje gradonačelnik Marin Mandarić.