Podrška Cjelovitoj kurikularnoj reformi – Osijek

Objavljeno: 31. 05. 2017.


PODIJELI:

Pozivamo sve zainteresirane građanke i građane da nam se pridruže na mirnom okupljanju kako bismo poslali poruku obrazovnim i državnim vlastima što mislimo o procesu obrazovne reforme u Hrvatskoj i stanju u kojem se obrazovanje, ali i naše društvo trenutno nalaze.

Ove godine nema organiziranog programa i govornika na okupljanju, dolazimo kako bismo pokazali da nam je i dalje važno i stalo do obrazovanja.

       Mirno okupljanje građana predviđeno je za 1. lipnja, od 17 do 19 sati, na Trgu Slobode u Osijeku, u južnom dijelu zone, na prostoru ispod „jedra“, odnosno na mjestu određenom za održavanje mirnih okupljanja i javnih prosvjeda.

Građanke i građani imat će priliku napisati svoje mišljenje i svoju poruku, prenijeti ih drugima i pridružiti se porukama drugih iz svih dijelova Hrvatske.

Oni koji nisu u mogućnosti doći, mogu se uključiti objavom poruka s oznakama #jerHrvatska i/ili #Hrvatskamorabolje. Tekst se može objaviti na društvenim mrežama ili poslati na hrvatskamozebolje.org, ili na ovu stranicu. Poruke ćemo objavljivati tijekom dana i sutra.

Dođite, iskažite svoje mišljenje, pokažite kako i u ovom dijelu Hrvatske postoje ljudi kojima je stalo do kvalitetnog obrazovanja i koji su spremni mijenjati društvo na bolje.
Prošećite, dobiciklirajte, povedite djecu, prijatelje, susjede, i vidimo se ispod „jedra“ jer prošle godine Hrvatska je mogla, a ove godine Hrvatska mora bolje!

Iz Osijeka poručujemo: OVO NIJE JEDRO ZA VAŠ „BROD“
Jer #Hrvatskamorabolje
Organizatori: Građanke i građani Osijeka