Podrška Nezavisne liste Široko Polje Zoranu Vinkoviću

Objavljeno: 01. 05. 2017.


PODIJELI:

Podrška kandidaturi Zorana Vinkovića za gradonačelnika i koaliciji Srcem za Đakovo

 

Nezavisna lista građana Široko Polje pridružuje se koaliciji Srcem za Đakovo s punim povjerenjem i čvrstom podrškom gradonačelniku Zoranu Vinkoviću u njegovoj kandidaturi za gradonačelnika i u sljedećem mandatu. Uspješnom suradnjom s Mjesnim odborom Grad je pokazao sluh za mještane  Širokog Polja. Proteklih su godina, naime, u naše prigradsko naselje investirana značajna sredstva: obnovljena je zgrada Društvenog doma u središtu sela, a novim je alejama, obnovljenom ogradom i komunalnom opremom u cijelosti uređeno prigradsko groblje, gdje je uređena i kuća oproštaja.

Značajna su bila ulaganja u lokalni sport i sportsku infrastrukturu Nogometnog kluba Hajduk. 

Grad je također izradio projekt nove javne rasvjete u cijelom selu, za koji je ishođena pravomoćna građevinska dozvola, što je potvrda novih konkretnih ulaganja u Široko Polje u bliskoj budućnosti. Projektiraju se prostorije KUD-a Širokopoljac, a uskoro će biti postavljeno i novo dječje igralište.

Stajalište je Nezavisne liste Široko Polje, koja je dio široke nadstranačke koalicije Srcem za Đakovo, da Grad nije zaboravio svoje mjesne odbore u prigradskim naseljima te da u skladu s proračunskim mogućnostima provodi politiku ravnomjernog razvoja grada i prigradskih naselja.