Pokrenut portal Welovelocal.hr namijenjen malim proizvođačima

Objavljeno: 02. 04. 2020.


PODIJELI:

Kriza virusa Covid-19 zahvatila je sve koji žive u Hrvatskoj, sve ekonomske aktivnosti, svaki dio društva. U situaciji kada je mogućnost zaraze velika te je opravdano i apsolutno potrebno poštovati sve restriktivne mjere kretanja i susreta, traže se brza i učinkovita rješenja koja mogu pomoći stanovništvu Hrvatske. U sklopu We Love Locala odlučili su otići korak dalje i na konkretan način pomoći malim domaćim proizvođačima. Jer, upravo su oni jedna od najranjivijih skupina kojima je podrška danas najpotrebnija.

 

Tako je, uz tim partnera koji rade zajedno na pronalaženju samoodrživih rješenja, u roku od nekoliko dana podignuta platforma pod nazivom Welovelocal.hr u Hrvatskoj te DoPrinesi.si u Sloveniji, budući da je i u Sloveniji situacija slična kao i u Hrvatskoj.

PLATFORMA KOJA POVEZUJE HRVATSKU S HRVATSKOM ZEMLJOM

Platforma Welovelocal.hr koja povezuje Hrvatsku s hrvatskom zemljom i svima onima koji od zemlje žive, spremna je za početak rada. Vrijedni zaposlenici agencija Alert, Formitas grupa, Fabulatory, Creator, Tech Sumo te portala Journal.hr, rado su sudjelovali i doprinosili svojim znanjem i uloženim vremenom.

Web stranica Welovelocal.hr dodirna je točka za sve stanovnike Hrvatske. Ona povezuje sve one ljude koji mogu ponuditi svoje proizvode s ljudima kojima su ti proizvodi potrebni, kao i ljude koji mogu igrati ulogu posrednika između prvog i drugog i tako im pružiti svoju pomoć – piše između ostalog Agroportal.