Poljoprivrednici, jesu li uvjeti za sve isti?

Objavljeno: 01. 06. 2020.


PODIJELI:

Dok zaposlenici agencija sami sebi namještaju natječaje i izmjenjuju pravilnike kako bi novac uzeli sebi, pošten narod koji pokušava svojim radom nešto napraviti odlazi u Irsku i Njemačku jer očito jednaka prava ne vrijede za sve – stoji između ostalog u osvrtu na najnovija saznanja o poticajima predsjednika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića.

 

USKOK U AGENCIJU ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU

Uskok je trebao “uskočiti” i među ljude u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koje je doveo i namjestio bivši ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Agencija je protuzakonito omogućila upis poljoprivrednog zemljišta u ARKOD Agrokorovim kompanijama, koje je Živi zid kazneno prijavio – rekao je Sinčić na konferenciji za medije.

KAKO SE MANIPULIRA NATJEČAJIMA

Natječajima se manipulira tako da, čim se prijavi netko tko nije podoban, Agencija izmjenjuje uvjete natječaja ili pravilnik kako bi se namjestilo da natječaj dobije onaj koji i treba dobiti, rekao je Sinčić i pokazao više natječaja za mjere 4, 6, 8 i dr., od kojih su neki naknadno promijenjeni i po četiri puta.