Ponos Širokog Polja, ne nekakav problematičan klub, nego ponos sela sutra igra u Trnavi možda i odlučujuću utakmicu za drugo mjesto 2. ŽNL

Objavljeno: 24. 05. 2019.


PODIJELI:

U subotu (25. svibnja) u Trnavi Dinamo – Hajduk (Široko Polje) igraju prvu utakmicu 25. kola 2. ŽNL, ostale utakmice na rasporedu  su u nedjelju. Za Širokopoljce jako bitna utakmica, jer onda bez obzira na ostale rezultate u zadnjem kolu protiv Šokadije (Strizivojna) u Širokom Polju, protiv direktnog suparnika sami odlučuju o svom plasmanu. Obje ekipe prije zadnja dva kola poravnate su bodovno (47 bodova), Šokadija ima tek jedan gol bolju gol razliku. 

 

25. KOLO (25. svibnja – SUBOTA) – 17:30

Trnava: Dinamo – Hajduk (Široko Polje)

 

25. KOLO (26. svibnja – NEDJELJA) – 17:30 sati

Koritna: Sloga – Mladost (Ivanovci)
Gašinci: HOŠK – Dračice (Đakovo)
Viškovci: Radnički – Jedinstvo (Forkuševci)
Đakovački Selci: Omladinac – Rekord (Kondrić)
Strizivojna: Šokadija – Omladinac (Josipovac)
Gorjani: Budućnost – Polet (Semeljci)

1

Omladinac (J)

24

+78

63

2

Šokadija

24

+33

47

3

Hajduk

24

+32

47

4

Jedinstvo

24

+1

45

5

Dračice

24

+24

44

6

Polet

24

+10

40

7

Radnički

24

-12

31

8

Rekord

24

-18

31

9

Sloga

24

-8

28

10

HOŠK

24

-10

28

11

Dinamo

24

-24

24

12

Omladinac (ĐS)

24

-34

20

13

Budućnost

24

-27

19

14

Mladost

24

-45

15

MEĐU IGRAČIMA STANJE REDOVNO

Među igračima stanje je normalno, dečki rade i pripremaju se bez opterećenja. Nogomet će se igrati i ako ne uspiju dohvatiti drugu poziciju. Tako i treba biti, bez stvaranja suvišnog pritiska.

Međutim sam klub (odnosno Uprava) ovih dana bavi se sasvim drugim stvarima, ni približno tako lijepim, kao borba za vrh tablice.

“ZABRINUTI” ZA HAJDUK I NAŠU DJECU, NEMOJTE SE VIŠE BRINUTI NI O HAJDUKU, ALI NI O NAŠOJ DJECI

Naime u Hajduk je stigla još jedna (od nekoliko njih godišnje)  prijava u kojima se klub optužuje za kojekakve nebulozne radnje, pa čak i konzumaciju droge u klupskim prostorijama. 

Apel “zabrinutog pojedinca” ide za tim da se spriječi “prodaja pića na kojem se zgrću veliki novci”, naročito “sumnjivog pića”, ali i konzumacija “opojnih sredstava” čak i maloljetnicima.

Na kraju se još jednom poziva inspekcija “da svojim nadzorom spriječi katastrofu i spasi djecu od ovisnosti alkohola, tako i opojnih droga”.

Bez veze je napisati da se “zabrinuti” potpisao kao “RAZOČARANI RODITELJ”, jer DA JE TOLIKO RAZOČARAN I ODGOVORAN prema svom djetetu onda bi otišao do predsjednika NK Hajduka Pere Duspare ISTOG TRENUTKA, i oštro ga upozorio na “sumnjive radnje”.

I MOJA SUPRUGA IMA PRITUŽBE NA UPRAVU

Znamo svi da to nije nikakav “razočarani roditelj”, već je netko RAZOČARAN USPJESIMA I DRUŽENJEM SVIH GENERACIJA KLUBA.

Što reći?

Gotovo svakodnevno prisutan na igralištu, vrlo često jeo i pio, a nikada nisam vidio nešto slično, ali ni osjetio smetnje zbog “konzumacije droga” osoba oko mene.

Roditelj sam igrača u mlađim kategorijama (16-godišnjak), “NAJSUMNJIVIJE” je što Uprava kluba poslije svake utakmice osigura jelo i piće za našu djecu.

E, tu bi i moja supruga išla “optužbom” prema Upravi, jer sin poslije nedjeljne utakmice ne ruča kod kuće nego u Hajduku.

TEK ĆE SADA STADION U ŠIROKOM POLJU BITI PUN – U INAT

Još nešto dodati?

Ma ne, mi Širokopoljci koji volimo Hajduk sada ćemo iz inata, našeg slavonskog, zadnje kolo u Širokom Polju napuniti stadion.

I nemojte biti “zabrinuti”, svoju djecu uvijek smo “gurali” u Hajduk, bez straha – I NEKA IH I DALJE TAMO.