POTVRĐEN IZBOR “NAŠEGA” prof.dr. IVICE RAGUŽA ZA DEKANA KBF-a U ĐAKOVU

Objavljeno: 28. 09. 2014.


PODIJELI:

prof raguz

Siguran sam da se prof. Raguž neće ljutiti zbog “našega svojatanja” i ponosa, kao da je na tako značajnu i odgovornu dužnost izabran netko iz naše malene zajednice.

A odnos dosadašnjeg širokopoljačkog dušobrižnika prema našem selu oslikava crtica s nedavnih “Zlatnih jeseni”.

Kada je na nedavnim “Zlatnim jesenima” Širokopoljčane pozdravio dogradonačelnik Mirko Ćurić s riječima “čast mi je danas biti u jednom od najljepših sela Đakovštine”, nakon njega je domaćine Širokopoljčane i goste pozdravio prof. Raguž s riječima: ” posebno mi je drago danas biti ovdje, u najljepšem selu Đakovštine”, s posebno naglašenim “najljepšim”, kao da je htio ispraviti dogradonačelnika.

Profesore iskrene čestitke i puno uspjeha u radu žele Vam mještani najljepšeg sela Đakovštine.

Izv. prof. dr. sc. Ivica Raguž izabran je odlukom Fakultetskog vijeća Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od 28. travnja 2014. godine za dekana Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na mandatno razdoblje od 1. listopada 2014. do 30. rujna 2018. godine. Izbor dekana odobrio je mons. dr. sc. Đuro Hranić, Veliki kancelar Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu, 7. svibnja 2014. godine, a potvrdili su ga Kongregacija za katolički odgoj Svete Stolice u Rimu te Senat Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na sjednici održanoj 23. rujna 2014. godine./Opširnije: www.djos.hr/