Poziv pčelarima na ocjenjivanje kvalitete meda

Objavljeno: 25. 08. 2021.


PODIJELI:

Županijska komora Osijek organizira 26. ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda u Hrvatskoj i 20. ocjenjivanje pakovina meda i proizvoda na bazi meda te kvalitete pića od meda i na bazi meda.

Ovo veliko nacionalno pčelarsko natjecanje Komora Osijek organizira u suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom Osijek u okviru manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, koja se tradicionalno početkom listopada održava u Osijeku.

Na natjecanje pozivamo sve zainteresirane pčelare i pčelarske organizacije koje se bave proizvodnjom i prometom pčelinjih proizvoda. Potrebno je da uzorke za ocjenjivanje dostavite najkasnije do 3 rujna u HGK- Županijsku komoru Osijek, Europske avenije 13.

Informacije važne za sudjelovanje u ovom natjecanju zainteresirani proizvođači mogu pronaći u Javnom natječaju za 26. ocjenjivanje meda i Javnom natječaju za 20. ocjenjivanje pakovina meda i proizvoda na bazi meda koji se nalaze u pratećim dokumentima.

Nakon ocjenjivanja, za najbolje ocijenjene medove i ostale proizvode bit će dodijeljena priznanja i nagrade na završnoj svečanosti koja će biti održana početkom listopada u HGK – Županijskoj komori Osijek, Europske avenije 13 – stoji u pozivu HGK – Županijske komore Osijek. (Foto: HGK – Županijska komora Osijek)