PREDSTAVLJANJE MODELA eKUPI TRŽNICA – MARKETPLACE

Objavljeno: 14. 11. 2016.


PODIJELI:

VOĆEPOVRĆE

Mogućnost plasiranja hrvatskih poljoprivrednih proizvoda na hrvatsko tržište putem Interneta

U Županijskoj komori Osijek će 24. studenoga u 10 sati biti održana prezentacija Modela Ekupi tržnica – Marketplace i mogućnost plasiranja hrvatskih poljoprivrednih proizvoda na hrvatsko tržište putem Interneta.  

Kod izrade i uspostave ove platforme razmišljalo se o malim hrvatskim proizvođačima koji nemaju ni financijske ni logističke mogućnosti prezentirati niti prodavati vlastite proizvode na cijelom području Hrvatske, ali i o kupcima koji imaju prebivalište ili boravište na prometno teže dostupnim dijelovima Hrvatske pa ne mogu dobaviti proizvode koje bi željeli kupiti.

Platforma Ekupi tržnica – Marketplace prodajni je kanal za sve poslovne subjekte i proizvođače s cijelog područja Hrvatske. Radi se o uređenom sustavu uz minimalne troškove, na već pripremljenom gotovom modelu koji pruža sigurnost, samostalnost, različite mogućnosti plaćanja, unaprijed organiziranu dostavu, jednostavnost programske podrške i ostale usluge.

Cilj Ekupi Internet stranice je ponuditi asortiman proizvoda hrane, pića i turističkih usluga sa svih područja Hrvatske za kojima postoji velika potražnja, ali koji teško dolaze do svojih krajnjih kupaca.

Prezentaciju će održati predstavnici tvrtke  Ekupi d.o.o. iz Zagreba – stoji u obavijesti Hrvatske gospodarske komore.

 

 

.