Predstavljen projekt za suradnju s građanima

Objavljeno: 28. 03. 2017.


PODIJELI:

anusicvolont

Danas je u osječkoj Tvrđi predstavljen projekt za suradnju s građanima pod sloganom „VolonTIraj“. Riječ je o projektu kandidata Hrvatske demokratske zajednice za župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića koji će se razvijati u predizbornoj kampanji u suradnji s građanima. Pozvani su svi oni koji žele dobrovoljno uložiti dio svoga vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit i bolju budućnost Osječko-baranjske županije.

„Pozivam sve zainteresirane, sve one koji se žele biti dio mojeg volonterskog tima, da nam se pridruže i daju potporu mojoj kandidaturi za župana Osječko-baranjske županije. S obzirom na trenutnu situaciju u našoj županiji smatram da su promjene nužne, a one se jedino mogu ostvariti zajedno s građanima. Ključ je u suradnji, u sinergiji, kako bismo zajedničkim snagama došli do pobjede na predstojećim lokalnim izborima. 

Nudimo konkretne projekte i program, koji će uskoro biti predstavljen, a za koji vjerujem da će biti prepoznat od strane građana kao prijeko potreban i ključan za strateški razvoj naše županije.“ – rekao je Anušić.

 

Svi oni koji žele bolju budućnost i novi početak te koji žele biti dio jedne velike pozitivne promjene koja će se dogoditi nakon 21. svibnja dobrodošli su u pobjednički tim Hrvatske demokratske zajednice Osječko-baranjske županije.

 

ŽO HDZ Osječko-baranjske županije