PREPOROD HSS-a U ŠIROKOM POLJU – REVIJALNA UTAKMICA HSS-a I VETERANA HAJDUKA ŠIROKO POLJE

Objavljeno: 15. 06. 2016.


PODIJELI:

SELCIDJ

Susrete s mještanima prigradskih naselja, nakon Selaca, đakovački HSS nastavlja u Širokom Polju

ĐAKOVO – Sportsko druženje Hrvatske seljačke stranke s mještanima Selaca Đakovačkih, u sklopu kojega se, osim nogometom, bavilo i ozbiljnim temama poput aktualnih problema i potreba samih mještana, pokazalo se potrebnim i vrlo uspjelim, pa HSS ovakav susret priprema na Dan državnosti, 25. lipnja i u Širokom Polju. Članovi i simpatizeri stranke ondje će zaigrati s veteranima domaćeg NK Hajduka, a prihod od utakmice ide za potrebe nogometne škole, koja okuplja najmlađe uzraste te pomaže zadržavanju mladih obitelji na selu.

Osluškujući glas Širokopoljčana, HSS inicira uređenje mjesnog groblja i parka u središtu prigradskog naselja, gdje će se popravljati klupe i dječje igračke. – Kuća oproštaja puna je lišaja i mahovina pa smo stoga predložili novu fasadu, ali i uređenje groblja. Završena je upravo i projektna dokumentacija za štednu led rasvjetu u selu, kaže predsjednik Gradske organizacije HSS-a Mile Kaselj.

Od Kaselja se doznaje kako je nedavno održana i izborna skupština stranačkog ogranka Široko Polje, na kojoj je za predsjednika izabran Miro Marinčić, dopredsjednika Petar Blažeković, tajnika Nikola Marušić i rizničara Josip Tokić. Marinčić je ujedno član Vijeća Mjesnog odbora Široko Polje, pa će kao HSS-ovac moći uspješnije lobirati u Gradu, gdje HSS participira u Gradskome vijeću Klubom vijećnika, za projekte od vitalnog značaja za Širokopoljčane.

 

 

.