PRIJAVITE SVOJ FILM NA 14. MEĐUNARODNI ETNO FILM FESTIVAL SRCE SLAVONIJE!

Objavljeno: 28. 12. 2016.


PODIJELI:

Prijave za 14. Međunarodni Etno film festival Srce Slavonije, koji će se održati u lipnju 2017. u okviru 8. Đakovačkih rezova, otvorene su.

Predsjednica Đakovačkih rezova, Sanja Bježančević, tom prigodom poziva „sve zainteresirane autore, profesionalce i amatere, zaljubljenike u film, da prijave svoje filmove na 14. EFF Srce Slavonije i natječu se za Zlatno srce Slavonije“.

„Prijavnicu možete potražiti na našoj službenoj web stranici Rezovi.eu gdje ćete pronaći i propozicije, a film možete prijaviti i preko servisa Click for Festivals što će Vam oduzeti tek nekoliko minuta i nekoliko klikova mišem. Za sva dodatna pitanja ekipa Đakovačkih rezova stoji svima na raspolaganju i uvijek nas možete kontaktirati putem elektroničke pošte na adresu rezovi@gmail.com.“

„Natječaj je otvoren do 1. travnja 2017. godine, a o konačnom izboru filmova, svi autori biti će dodatno obaviješteni“, napominje Bježančević.

„2017. očekujemo veliki broj filmova. Prije svega jer je etno film zadnjih godina prisutniji nego ikada što je, osobno vjerujem, odraz potrebe za odgovorima na neka pitanja koja postavlja svijet i društvo oko nas. Puno je pitanja u zraku i u našem društvu pa je možda to dijelom razlog propitkivanja tradicije, uz potrebu shvaćanja nekih kulturoloških utjecaja i različitosti. Uzmite samo zadnjih nekoliko godina i promjene kojima svjedočimo. Nadam se da je to propitkivanje put kojim gradimo tolerantno društvo otvoreno za sve“, zaključila je predsjednica Đakovačkih rezova, Sanja Bježančević.