PRIOPĆENJE ĐAKOVAČKOG HDZ-a O OPTUŽNICI PROTIV ZORANA VINKOVIĆA

Objavljeno: 06. 07. 2016.


PODIJELI:

hdzdj

PRIOPĆENJE ĐAKOVAČKOG HDZ-a O OPTUŽNICI PROTIV ZORANA VINKOVIĆA

koju je Državno odvjetništvo podignulo protiv Zorana Vinkovića, ponovno zbog krivotvorenja službene isprave, ovog puta o državnom poljoprivrednom zemljištu, bolnoj točki velikog broja malih đakovačkih poljoprivrednika.

Pozdravljamo činjenicu da, nakon višegodišnjih pozivanja te ukazivanja na nezakonitosti i netransparentnost u Gradu Đakovu, institucije počinju raditi svoj posao. Kad su zbog nepravilnosti natječaji poništavani i kad je većina malih poljoprivrednih proizvođača živjela u neizvjesnosti kako opstati (i još uvijek tako žive), Zoran Vinković je galamio okrivljujući druge za to. Galamio je na ministarstvo, galamio je na Agenciju, a sad je jasno kako je tako samo prikrivao nešto drugo te da su glavni krivci za poništavanje natječaja u Gradu Đakovu. Uz to, Zoran Vinković je jučer priznao da je krivotvorio dokumente pa je i legitimno zapitati se što je tražio ili dobio zauzvrat od ljudi zbog kojih je namjerno prekršio zakon.

Kao građane grada Đakova, ne veseli nas što nam gradonačelnik opet ide na optuženičku klupu. Pred aktualnim gradonačelnikom je nova optužnica baš u trenutku kad mu je istekla uvjetna kazna zatvora za prošlo krivotvorenje službenih isprava. Naš grad ne može više biti talac jednog čovjeka. Želimo gospodarski jak grad koji će u Hrvatskoj biti poznat po uspješnosti, a ne po gradonačelniku koji se svađa sa svima i stalno krši zakon.

GO HDZ-a Đakovo

Predsjednik

Marin Mandarić

 

 

.