Prostor KU Široko Polje među predizbornim adutima

Objavljeno: 11. 05. 2017.


PODIJELI:

Deset dana je do lokalnih izbora.

 

Iako se do prije četiri-pet dana mislilo kako će ovo biti predizborna kamilica, čini se da je municija ipak čuvana za službeni dio kampanje.

U povlačenju predizbornih pištolja možemo uvijek saznati neke stvari koje smo prije tek načuli, odnosno imali smo informacije iz druge, treće… ruke.

Naravno da će biti i predizbornih podmetanja, ali isto tako stoji da neke “nerasvijetljene tajne”  čujemo baš  u predizborno vrijeme.

Još ako se spominje Široko Polje…

400 POTPISA ZA SPAS PROSTORA KU ŠIROKO POLJE

A upravo je Široko Polje, odnosno teren KU Široko Polje spomenut kao jedan od aktivnosti kandidatkinje za gradonačelnicu Đakova, Maje Žulj.

Svima nam je više-manje poznato da je bilo velikih napetosti oko terena KU Široko Polje između dvije širokopoljačke udruge, iz pisanja Maje Žulj saznajemo informacije upravo o tom vremenu.

“Posebno nam je drago što smo kroz ovu godinu pomogli mnogim udrugama u gradu i našem Đakovu otvorili mogućnosti prijateljstva i suradnje s gradom Zagrebom!
Ponosni smo na Peticiju koju smo pokrenuli i sa oko 400 potpisa uspjeli izboriti i na taj način vratili prostor Konjogojskoj Udruzi mjesnog odbora Širokog Polja koju im je gradonačelnik nakon 65 godina postojanja imao u planu oduzeti! Sve se može ako su ljudi spremni pokrenuti se i raditi zajedno na boljitku naše male zajednice” – ističe između ostalog Maja Žulj na svojoj Službenoj  Facebook stranici.