REVIJALNA UTAKMICA HSS-a I OMLADINCA SELCI ĐAKOVAČKI ZA SELAČKU NOGOMETNU ŠKOLU

Objavljeno: 07. 06. 2016.


PODIJELI:

SELCIDJ

ĐAKOVO – Članovi i simpatizeri Hrvatske seljačke stranke Đakovo i NK Omladinaca Selci Đakovački odmjerili su snage u prijateljskoj nogometnoj utakmici na travnjaku selačkog kluba.

Prihod revijalnog susreta, organiziranog na inicijativu novoosnovanog HSS-ova ogranka u ovom prigradskom naselju, namijenjen je potrebama selačke nogometne škole, doznajemo od predsjednika Gradske organizacije HSS-a Mile Kaselja.

SELCIDJ– U Selcima Đakovačkim više od nogometa zanima nas glas mještana o problemima s kojima se susreću, kako bismo im pomogli u njihovom rješavanju. Selčani su već dulje vrijeme nezadovoljni zbog nedostatka nastavno-sportske dvorane uz novu školsku zgradu, na čemu posebno rade naši županijski i gradski vijećnici, koji lobiraju da Selci napokon dobiju dvoranu, o čemu je uoči utakmice Kaselj upoznao mještane te najavio skori početak radova. Grad Đakovo i komunalna tvrtka Univerzal kreću i u uređenje mjesnoga groblja izgradnjom aleja, ograde, uređenjem kuće oproštaja i sadnjom novog zelenila.

Svjestan demografskog propadanja Slavonije, HSS pod svaku cijenu želi zadržati mlade ljude na selu, pa će s tim ciljem stranka u idućem razdoblju u suradnji sa strukom nastaviti nuditi rješenja za spas slavonskog sela. – Konkretnim projektima utjecat ćemo na komunalnu infrastrukturu za rast standarda, a time i ostanak mladih koji će svojom energijom i zamislima selo ponovno učiniti mjestom kvalitetnoga i ugodnog življenja, najavljuje čelnik đakovačkog HSS-a Kaselj.

.