Robert Periša kandidat HDZ-a za načelnika Općine Čepin

Objavljeno: 27. 03. 2017.


PODIJELI:

Danas je kandidaturu za lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine istaknuo Robert Periša, kandidat HDZ-a za načelnika Općine Čepin. Periša je diplomirani ekonomista, zaposlen u Croatia Osiguranju. Predsjednik je općinskog HDZ-a u Čepinu te zamjenik načelnika Općine Čepin. Funkciju zamjenika obnaša volonterski.

Prilikom predstavljanja svoje kandidature kazao je kako HDZ 16 godina nije imao kandidata za načelnika Općine Čepin te kako danas, kad je čitava Slavonija i Baranja, a time i Općina Čepin  gospodarski i demografski osiromašena osjeća odgovornost  i potrebu uhvatiti se u koštac s izazovima koji čekaju lokalnu vlast u Čepinu.

„Želimo podići Čepin na razvojnu razinu koju zaslužuje kao najveća općina u Osječko-baranjskoj županiji. Znam da možemo puno bolje. Imamo partnera u nacionalnoj vlasti, uskoro ćemo imati i svog župana Ivana Anušića, a s mladim i perspektivnim ljudima koji će biti dio mog tima promijeniti ćemo put kojim ide naša Općina. Spremni smo preuzeti odgovornost i zajedno sa svim mještanima naše Općine pokrenuti promjene na bolje.“ – rekao je Periša i dodao kako će upravo sinergijom vlasti na lokalnoj, županijskoj i nacionalnoj razini ostvariti kapitalne projekte koji u Čepinu već 16 godina čekaju na realizaciju te kako će poticati ravnomjerni razvoj svih mjesta u Općini.

Podršku na kandidaturi došao je dati i Ivan Anušić, predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije i kandidat za župana OBŽ, koji je ovom prigodom rekao kako je vrijeme da se pruži prilika mladim, obrazovanim i vrijednim ljudima te da mu je drago da je kandidaturu Roberta Periše općinska organizacija jednoglasno podržala.

 

„U svibnju ove godine Hrvatska demokratska zajednica će se vratiti na čelna mjesta općina, gradova, ali i Osječko-baranjske županije. Općina Čepin ima snažne potencijale koji se mogu puno kvalitetnije razvijati. Naš cilj je Osječko-baranjsku županiju napraviti boljim mjestom za život kako bi svi ovi mladi ljudi nakon školovanja željeli ostati u svom mjestu, živjeti i raditi ovdje i tu osnovati obitelj. Pred nama je puno izazova, no svi naši kandidati za načelnike, gradonačelnike i ja kao kandidat za župana, imamo dovoljno snage, znanja i volje te imamo jasnu viziju što je potrebno Osječko-baranjskoj županiji. To ćemo pokazati u našem programu, a početi provoditi već poslije 21. svibnja.“ – rekao je okupljenima Ivan Anušić. 

Općinski odbor HDZ-a Čepin i

ŽO HDZ Osječko-baranjske županije

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.