SDP ĐAKOVO: LIJEPO ŠTO GRADONAČELNIK “BRINE” O RODILIŠTU PA MAKAR SAMO U PREDIZBORNO VRIJEME. ŠTETA ŠTO BRIGU NIJE POKAZAO ZA LJEKARNE ĐAKOVO KOJE JE POKLONIO OSIJEKU.

Objavljeno: 17. 01. 2017.


PODIJELI:

Lijepo je što gradonačelnik „brine“ o rodilištu, ali kada bi to bila iskrena briga, bilo bi još ljepše.

Naime, njegova briga za rodilište javlja se tek u predizborno vrijeme. Kao i briga za Mimozu, a zapravo je stopirao sve pokušaje rješavanja tog problema. Tako uvijek u izbornim kampanjama ima materijala za napade i prebacivanje krivnje na nekoga drugog.

Šteta što brigu gradonačelnik nije pokazao u slučaju Ljekarni Đakovo koje je prepustio Osijeku. Tu je imao priliku pokazati da kao prvi čovjek Grada brine o dobrobiti svoga grada i građana, a on je pokazao da ipak više brine o miru u svojoj stranci. Profitabilne i samoodržive Ljekarne Đakovo dao je Osijeku i to s obnovljenim nekretninama koje su bile u vlasništvu Ljekarni Đakovo. Grad Đakovo imao je priliku preuzeti upravljačka prava za svoje Ljekarne i zadržati ih u Đakovu, a takav naš prijedlog na sjednici Gradskog vijeća nisu podržali ni vijećnici HDSSB-a ni partnerskog mu HDZ-a.

Vrijeme prodaje magle je prošlo i gradonačelnik će to shvatiti vrlo brzo. Grad se ne može voditi stihijski, a za probleme u Gradu ne može se konstantno tražiti krivce negdje drugdje. Zato gradonačelnik, koji je zapravo glavni krivac za gubitak rodilišta, za početak treba prestati obmanjivati i podcjenjivati građane našega grada, a posao prepustiti mlađima i onima koji žele raditi i znaju što je odgovornost.

GO SDP-a Đakovo