SDP ĐAKOVO: PROJEKTI GRADA ĐAKOVA NI OVE GODINE NISU PROŠLI ADMINISTRATIVNU PROVJERU U PROGRAMU RAZVOJA LOKALNE ZAJEDNICE. 2015. JE BIO KRIV MINISTAR I SDP. TKO JE KRIV OVE GODINE?? OPET MINISTAR??

Objavljeno: 27. 07. 2016.


PODIJELI:

gđ

Nakon postupka administrativne provjere projekta pristiglih prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice za sufinanciranje projekata u 2016. godini, Ministarstvo regionalnog razvoja objavilo je popis projekata kojima je odobreno sufinanciranje.

Pristiglo je ukupno 567 projekata za financiranje u 2016. godini, a samo 42 projekta nisu prošla administrativnu provjeru. Prijavitelji su bile jedinice lokalne i regionalne samouprave, odnosno općine, gradovi i županije.

Grad Đakovo prijavio je ponovo projekte koji su već ranije odbijeni i to prošle godine. Tada su gradski šerifi optužili bivšeg ministar da ih ne voli i namjerno sabotira, a kako su isti projekti odbijeni i ove godine jer ih očito ranije spomenuti nisu doradili, čini se kako će i ovoga ministra morati prozvati za sabotažu.

Činjenica da i u 2016. godini grad Đakovo drži svoje mjesto na listi gradova koji nisu osigurali niti jedan jedini projekt financiran sredstvima Europske unije, pokazuje da je vrijeme da ova gradska vlast ode u povijest. Vrijeme je za nove ljude koji žele raditi, koji znaju raditi i koji se neće slikati svaki tjedan za neke nove novine novcem iz gradskog proračuna ili proračuna gradskih tvrtki.

GO SDP-a Đakovo

.