SDP ĐAKOVO: ŠTO ĆE IDUĆE LOKALPATRIOTI IZ HDSSB-a ZA SVOJE PRESELITI U OSIJEK?

Objavljeno: 25. 02. 2015.


PODIJELI:

SDPLJEKARNE

HDSSB i Kapraljevićevi „nezavisni“ jahaći magle, uključujući i đakovačkog gradskog vijećnika Lelasa, koji je do nedavno bio zabrinut za stanje u Gradu, a koalicijom sa vladajućim HDSSB-ov odjednom otkrio blagostanje u Đakovu, pokazali su još jednom svoje pravo lice.

Kako se može dogoditi da gradski vijećnik radi protiv interesa Grada i građana Đakova i pomaže u oduzimanju profitabilne i samoodržive jedinice Ljekarne Đakovo?

Način na koji se Ljekarne oduzimaju protivan je Zakonu jer je izostala konzultacija sa Zaposleničkim vijećem, a s prijenosom se požurilo vjerojatno radi novog Zakona koji bi uskoro omogućio olakšano preuzimanje upravljačkih prava nad đakovačkim Ljekarnama.  
Gradska organizacija SDP-a Đakovo pokrenula je u studenom prošle godine inicijativu u Gradskom vijeću da Grad zatraži prebacivanje prava nad Ljekarnama Đakovo s Osječko-baranjske županije na Grad Đakovo. Istu inicijativu ignorirali su predstavnici vlasti na čelu s gradonačelnikom i predsjednikom vijeća, njihovi vijećnici i partneri u vijeću, ali i gotovo svi mediji u Đakovu.
Pitanje je jesu li nova zaposlenja u Ljekarnama Đakovo koja vode do nekih članova HDSSB-a i nekih njihovih koalicijskih vijećnika razlog prepuštanja Ljekarni Osijeku i krije li se u tome skora privatizacija Ljekarni?
Do kada će se Đakovčani pitati – što će iduće „lokalpatrioti“ iz HDSSB-a ZA SVOJE oteti Đakovu?
 
Gradski odbor SDP-a Đakovo