SDP ĐAKOVO: VRIJEME JE DA ĐAKOVO POSTANE GRAD PO MJERI SVIH GRAĐANA, NE SAMO NEKOLIKO VINKOVIĆEVIH ODABRANIH OBITELJI

Objavljeno: 13. 02. 2017.


PODIJELI:

Svjedoci smo, nažalost, nove afere vezane uz gradonačelnika Vinkovića.

Prije samo mjesec dana SDP Đakovo javno je pitao gradonačelnika o kazni zbog nepoštivanja prava radnika, a on je tada očito svjesno lagao i građanima i nama. Nakon afere s putnim troškovima gdje je oštetio i grad i državu, afere cesta gdje je javnim novcem sagrađena privatna cesta, nakon krivotvorenja službenih dokumenata za što je sam gradonačelnik rekao da bi ponovio…, čini se kako se Đakovo u medijima opet spominje samo po aferama i kriminalnim radnjama.

Ono na što je Vinković sa svojim prijateljima i suradnicima napravio našem Gradu je sramotno i neoprostivo. Vrijeme je da gradonačelnik odstupi i povede čitavu garnituru svojih sljedbenika koji su unazadili grad i otjerali mlade iz Đakova ne davši im ni priliku za pristojan život.

Vrijeme je da se grad prestane voditi „šerifskim metodama“, a najgori gradonačelnik u povijesti Đakova, sa svojim suradnicima ode u povijest. Dosta je manipuliranja i uništavanja grada kako bi se samo nekoliko izabranih, gradonačelniku bliskih obitelji, bogatilo.

Gradski odbor SDP-a Đakovo