Škoro: Na kratko pred izbore nestat će korone i otvorit će se granice sa BiH

Objavljeno: 15. 03. 2021.


PODIJELI:

Nezavisni kandidat za župana Vukovarsko-srijemske županije Josip Dabro, predsjednik stranke ”Ivan Penava nezavisna lista” Ivan Penava, predsjednik Zelene liste Nenad Matić Zelena lista i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro potpisali su u Vinkovcima Sporazum o izbornoj suradnji s ciljem podrške Josipu Dabri na lokalnim izborima 2021.

 

O stanju u Slavoniji Miroslav Škoro je rekao:

NIGDJE SILNIH MILIJARDI KOJE SE TROŠE U OVOM DIJELU HRVATSKE

” Svaki grad je dobio jednu obilaznicu, a u manjim mjestima znao bi čovjek da dolaze izbori, svako malo netko radi nogostupe.

Nigdje dizalica, nigdje mehanizacije, nigdje tih silnih milijardi koje se troše u ovom dijelu Hrvatske.

Nego tu i tamo pokoji nogostup, dolaze lokalni izbori pa da se opravdaju zadnje četiri godine klijentelizma i parazitiranja na proračunima općina, gradova, županija i ove naše države.” – rekao je Škoro.

NA KRATKO PRED IZBORE NESTAT ĆE KORONE I OTVORIT ĆE SE GRANICE SA BIH

“A obilaznice da bi ljudi zaobišli prazne gradove, prazna mjesta i prazne općine, gdje neće imati tko hodati po tim nogostupima, koje će svečano pootvarati početkom svibnja, kada će nestati na kratko i korone, i otvorit će se granice sa Bosnom i Hercegovinom.” – rekao je o stanju u Slavoniji predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro. (Foto: screenshot YouTube DP)