SKUPŠTINA NK HAJDUKA – TRENER MIRO IVIĆ NAJAVIO POVLAČENJE

Objavljeno: 25. 02. 2017.


PODIJELI:

Izvještajna sjednica Skupštine NK “Hajduka” održana je sinoć u prostorijama kluba.

Predsjednik kluba David Milić, pozdravio prisutne i još jednom ih upoznao sa učinjenim u 2016. godini.

Financijsko stanje kluba prisutnima je predočio rizničar kluba Darko Eržić, a s te strane unatoč velikim radovima u 2016. godini svi u klubu su zadovoljni.

NK Hajduk nema dugova prema  nikome.

Igračku dijagnozu dao je trener Miro Ivić, i nadovezao se na probleme koji ih prate:

“Hajduk nema problema kao što ste čuli sa financijama, sa uvjetima, ni sa igračima. Imamo najvećih problema, ne znam kako da ih nazovem, jer to nisu navijači, nisu članovi kluba. Jer ako netko voli ovaj klub, plati ulaznicu za utakmicu, dođe  odraditi nešto ili pomogne na drugi način – nije zbog toga automatski stekao prava da vrijeđa igrače ili klub. Razočaran sam i kada vidim da ti koji su toliko nezadovoljni, večeras na Skupštinu nisu došli, a svi su poziv dobili. U čemu je problem onda? Na mjesto gdje trebaju nama s kojima su nezadovoljni javno reći s čime su nezadovoljni oni ne dođu. A, sutra će opet na utakmici vrijeđati sve, od domaćih do igrača sa strane.

Neće!

Klub će se od sada štiti na sve zakonske načine.

Nisam ja bezgrješan, imam svojih grešaka, nastojim da nikoga ne uvrijedim, ako i vidim da sam čovjeka uvrijedio, nemam problem – ispričam se. Na kraju bih svima koji misle da Hajduk treba drugačije ići poručio, 12. 7. izborna je Skupština, dođite prijavite se.

Lijepo bi bilo da bude 5 kandidata sa svojim ekipama. Ja ću do tada biti trener Hajduka i onda se povlačim, ali nikada neću, tko god došao u klub biti onaj koji će podmetati nogu. Ja ću i tada dolaziti na utakmice kao što i sada dolazim” – rekao je između ostalog u svom emotivnom govoru trener Hajduka Miro Ivić.

Još su nešto iz Hajduka htjeli istaknuti, klub je nedavno posjetila inspekcija, sedma inspekcija u dvije godine, i ni jedna nije našla nepravilnosti. Ako je javna tajna da inspekcije dolaze u većini slučajeva po prijavi, pametnom dosta.

Na kraju su svi iz Uprave kluba zamolili da se pojedinci suzdrže od vrijeđanja i nedoličnog ponašanja na utakmicama, jer kao što je poznato i Hajduk kao sportsko društvo ima pravo reagirati ako se remeti javni red i mir na igralištu.