Slavonija Punitovci zasluženo osvojila svoj turnir

Objavljeno: 30. 07. 2017.


PODIJELI:

Slavonija iz Punitovaca zasluženo je osvojila turnir kojem je bila domaćin.

Nakon što je za treće mjesto Mladost iz Ivanovaca s 1:0 pobijedila Budućnost iz Gorjana, u finalu su se sastali domaćin Slavonija i Hajduk.

Širokopoljčani u odnosu na jučerašnji sastav bez braće Ognjenović, ostali su iz početnog sastava manje-više bili svi na terenu.

Domaćin je poveo odmah na početku, i odmah smo se prisjetili kako su jučer napunili mrežu Ivanovčana.
Međutim igrači Hajduka brzo su se pribrali i uspostavili ravnotežu u igri. Do kraja poluvremena nije bilo nekih velikih prilika, ali isto tako niti očekivanog pritiska domaćina.

Hajduk je jako dobro stajao na terenu dobrih sat vremena. Nije se uopće vidjelo da su igrači tek nedavno na okupu zajedno, niti da su tek dva treninga iza njih. Sa ekipom koja je posljednjih godina konstantno u vrhu, igralo se potpuno ravnopravno više od sat vremena.

Nakon toga možda i očekivani pad u Hajdukovoj igri.
Uz manjak snage (Punitovčani su ranije krenuli s pripremama), osjetno se primijetilo u samoj igri i kada su počele izmjene u širokopoljačkoj ekipi.

Sa nova dva gola i konačnih 3:0, Punitovčani su bez problema priveli utakmicu kraju i potpuno zasluženo osvojili turnir.

Novi Hajduk nakon prvih utakmica nema razloga za strepnju. Najavljuje se još jedno kvalitetno pojačanje, istina, kao grom iz vedra neba odjednom je postao nejasan status braće Ognjenović, ali uz rad ne bi tu svejedno trebalo biti velikih problema u prvenstvu.