SLUŽI LI NAKNADA ZA UREĐENJE VODA ZA FINANCIRANJE UPRAVNOG VIJEĆA I PLAĆA PODOBNIH POLITIČARA HRVATSKIH VODA, ILI ZA ODRŽAVANJE ODVODNIH KANALA?

Objavljeno: 13. 10. 2016.


PODIJELI:

2016_10_264728

Iz HDSSB-a obratili su se javnosti priopćenjem u pitaju: “Služi li naknada za uređenje voda za financiranje Upravnog vijeća i plaća podobnih političara Hrvatskih voda, ili za održavanje odvodnih kanala?”.

– Nedavnim postupcima legalizacije građani su dobili i veće račune komunalne naknade i naknade za uređenje voda. Povećanjem prihoda od vodne naknade Hrvatskih voda ništa se nije promijenilo niti je vidljivo da se išta radilo po pitanju preventivnih obrana od poplava, održavanju odvodnih kanala na području Vinkovaca, županije i države općenito. Pitamo Hrvatske vode: “Za što građani Vinkovaca plaćaju naknadu za uređenje voda kada su kanali i dalje zatrpani?” – stoji u priopćenju kojeg je potpisao član predsjedništva HDSSB-a Damir Doroghazi. Priložene su fotografije kanala kojeg trebaju održavati Hrvatske vode, gdje se vidi zaraslost u korov (na slici) – piše između ostalog danas Glas Slavonije.

 

 

.