SMJENE U GRADSKIM INSTITUCIJAMA I TVRTKAMA SE NASTAVLJAJU! RAD, POŠTENJE I REZULTATI GRADSKOM DVOJCU NE ZNAČE NIŠTA!

Objavljeno: 29. 06. 2016.


PODIJELI:

gradvrtić

Smjene u gradskim institucijama i tvrtkama se nastavljaju! Rad, poštenje i rezultati gradskom dvojcu ne znače ništa!

Nakon smjene direktora Univerzala, koji je odbio potpisivati fiktivne račune s Novog radija, smjene u gradu se nastavljaju.

Nova smjena dogodila se u gradskom Vrtiću gdje je smijenjena ravnateljica koja nije bila politički podobna vladajućem dvojcu. Smijenjena je iako je financijski stabilizirala Vrtić, osigurala nekoliko projekata, renovirala vrtićke kuće, povećala broj djece upisane u Vrtić do te mjere da postoje liste čekanja.

Osim toga, zbog zakonske neutemeljenosti odbila je poslovnu suradnju s nekim gradskim vijećnicima koje su u Vrtić slali predsjednik Vijeća i gradonačelnik. Čini se da u tome leži pravi razlog smjene. Nažalost, u našem Gradu nema mjesta za one koji pošteno rade svoj posao. Gradski dvojac će sigurno naći krivce u nekome drugom da opravdaju sebe. Nažalost, radi kampanje i grčevite borbe da zadrže svoje funkcije, uvijek ispaštaju oni najslabiji, naši najmlađi.

Nadamo se da će iduće godine, nakon lokalnih izbora, u Đakovu situacija biti bitno drugačija i da će se rad, poštenje i rezultati cijeniti, a političke manipulacije ostaviti po strani. Samo tako Đakovo može krenuti naprijed.

GO SDP-a Đakovo

 

 

.