Srcem za Đakovo: Dogradonačelnikovanje Galića građani do sada platili preko pola milijuna kn

Objavljeno: 05. 02. 2019.


PODIJELI:

Iako ima daleko većih, bogatijih i razvijenijih gradova od Đakova, Mandarić ima čak dva profesionalna zamjenika. 
Antun Galić tako je jedan od najplaćenijih uhljeba u Hrvatskoj s nezamislivom plaćom od gotovo 16.000 kn neto (25.000kn bruto)! – stoji u obavijesti FB stranice Srcem za Đakovo.

Kada zbrojimo bruto iznos koji je do sada otišao iz gradskog proračuna od izbora do danas onda dolazimo do iznosa od preko pola milijuna kuna koliko je potrošeno na Antuna Galića; samoimenovanog profesionalca sa dosadašnjim iskustvom iskustvom rada u kladionici i lokalnoj pilani. 

DO KRAJA MANDATA ‘UZET’ ĆE JOŠ 700.000 KN
Obzirom da će građane Galić do kraja mandata koštati još oko 700 tisuća kn, dakle ukupno 1.200.000,00 kn s pravom postavljamo pitanje je li se za višemilijunasku šteta koju građani moraju plaćati za Galićevu bahato uhljebljavanje moglo pametnije utrošiti?
Za taj novac se tako moglo nabaviti primjerice više tisuća kanti i kompostera za razdvojeno prikupljanje otpada, djeca su mogla imati besplatne vrtiće, besplatan ulaz na bazen, svi studenti dobiti stipendije…
I sami možete komentirati što se sve moglo učiniti za 1,2 milijuna kuna koliko će naplatiti u 4 godine Antun Galić, a što za 4 milijuna kuna koliko nas koštaju trojica profesionalnih gradonačelnika? – stoji na kraju FB priopćenja Srcem za Đakovo.