STRAŠNA NESREĆA IZMEĐU ANDRIJEVACA I ČAJKOVACA

Objavljeno: 30. 01. 2017.


PODIJELI:

Danas oko 10 i 30 sati na autocesti A5 Slavonica, kod Donjih Andrijevaca, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba stradala.

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj potvrdili su kako je došlo do kontakta dva vozila, a SBplus doznaje da je šleper ‘pregazio’ dostavno vozilo kombi. Policija izvještava kako je jedna osoba ozlijeđena, no kako još uvijek nije dostavljena informacija o kvalifikaciji ozlijeda, ali prema informacijama s kojima raspolaže SBplus u ovoj teškoj prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač dostavnog vozila, koji je, nakon intervencije hitne službe, koja je odmah došla na lice mjesta, prevežen u bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći.

Zbog težine prometene nesreće dio Slavonike na kojem je došlo do sudara dva automobila, zatvoren je za promet, a policija vozače preusmjerava na obilazne pravce. Po završetku očevida, koji bi trebao donijeti odgovore o uzrocima koji su doveli do ove teške nesreće, promet će biti ponovno pušten, o čemu će vozači biti izvješteni na vrijeme – piše SBplus.