SV. IZIDORA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE

Objavljeno: 05. 02. 2017.


PODIJELI:

Sinoć je u širokopoljačkom Mjesnom domu održana “Hajdukova noć”.

U prepunoj širokopoljačkoj sali bila je to noć za pamćenje.

Uz predstavljanje igračkog kadra (predstavljeno nekoliko pojačanja,) te nakon pozdravnog govora predsjednika kluba Davida Milića, “Hajdukovu noć” otvorio je čovjek koji je i najviše pomogao da bi opstao i izgradio se širokopoljački nogometni ponos – gradonačelnik Zoran Vinković.

Naravno da bi se trebalo zahvaliti i ostalim prijateljima Hajduka, ali tada bi ovaj članak dosegao obim biltena, osim toga nikako ne bi bilo korektno da se bilo koga izostavi. 

Značaj i priznanje Hajduku svojim odazivom, odali su uz sportske prijatelje i gotovo svi eminentniji politički i gospodarski djelatnici Grada Đakova  i Osječko-baranjske županije. 

Tako su se uz već spomenutog gradonačelnika Zorana Vinkovića sinoć odazvali: predsjednik Gradskog vijeća Grada Đakova Goran Soldo, direktor Univerzala i predsjednik gradskog HSS-a Mile Kaselj, predsjednik županijskog HSS-a Zvonko Pongrac, predsjednik županijskog HDZ-a i stranački kandidat za župana Ivo Anušić, predsjednik gradskog HDZ-a Marin Mandarić, predsjednik NS Đakovo Mato Veselinović, župnik Župe Vuka Tomislav Benaković, predstavnici prijateljskih nogometnih klubova,  predstavnici širokopoljačkih udruga i društava i mnogi drugi.

Da sve bude u domaćem štihu program je vodila Širokopoljčanka Mateja Lončarević, a urnebesnu atmosferu držali su na maksimumu, a tko drugi nego naši dečki iz JOKS BANDA.

Na kraju ćemo završiti riječima župnika Benakovića: “SVETOG IZIDORA ZVONE ZVONA DA POZDRAVE ŠAMPIONE!”

Uskoro će te djelić atmosfere s “Hajdukove noći” moći pogledati na Portalu Široko Polje.